Život u trendu: Da li postoje muško-ženska prijateljstva?

0
Ove subote, u julskom ciklusu emisije Život u trendu pevačice Romana Panić i Maja Nikolić, rukometaši Vlada Mandić i Ljuba Jovanović, voditeljka Sanja Marinković, modni kreator Saša Vidić i frizer Miki Panjković, govoriće na temu muško – ženskih prijateljstava

U opuštenom razgovoru pored bazena, Romana otkriva kakvi joj se muškarci najčešće udvaraju i sa kojim pričama, da li su devojke te koje jure oženjene muškarce ili oženjeni lažu da su slobodni, koliko su muškarci u Srbiji konzervativni i ima li tu iskrenih emocija.

A na tabu temu Da li je moguće prijateljstvo izmedju muškarca i žene uz reč stručnjaka, govore još i rukometaši Vlada Mandić i Ljuba Jovanović, pevačica Maja Nikolić, voditeljka Sanja Marinković, stilista i modni kreator Saša Vidić i frizer Miki Panjković.

Tu su i nova tumačenja fenomena  preljube, kao i šta pokazuju najnovija istraživanja, ko više uživa u ovom fenomenu, žene ili muškarci.

Emisija autorke i voditeljke Snežane Dakić – Mikić biće na programu u subotu 21. jula na kanalima Pink Srbija (12:30h), Pink Plus (13h) i Pink M (13:15h).

 

makonda-tracker