Akademija Debelih: Zorica Marković iskušava učesnike uštipcima

0
22. dan na Akademiji Debelih obeležili naporni treninzi, nagrade za najbolje takmičarke, uštipci folk pevačice i neuspeli izbori

Ovog jutra, takmičari nisu otišli u teretanu EthnoGym-a. Umesto redovnog treninga, njih su posetili naši treneri kako bi sa svakim ponaosob popričali o daljim načinima vežbi. Takmičari su uglavnom bili zadovoljni dosadašnjim radom i zalaganjem trenera. Oni su pored ocene treninga, iskazali i neke svoje strahove i nadanja od celog rijalitija. Ovo bliže upoznavanje svakog takmičara sa trenerima je pomoglo da se trening prilagodi svakom pojedincu.

Pošto su treneri otišli, Zorica je predložila da napravi uštipke. Ona je rekla da joj je neophodno da nešto pojede između redovnih obroka. To je izazvalo negodovanje ostalih ukućana, pogotovo Božidara, člana žutog tima, jer bi, kako je on rekao, u toj varijanti žuti tim prvi podlegao iskušenju. Božidar smatra da je taj tim nanesigurniji u svoje mogućnosti, i da bi prvi uzeli uštipke. Zorica je rekla da je u redu to što ne žele da krše pravila, te je dodala da još uvek ne zna šta joj je dozvoljeno, a šta ne. Obećala je da će pokušati da se prilagodi. Ona je kasnije izjavila da je Božidarova sreća što nije upotrebio malo viši ton prilikom rasprave jer bi se ona, u tom slučaju, drugačije postavila prema celoj situaciji.

Hristina i Marija su kao nagradu dobile posetu kući. Obe su izuzetno emotivno odreagovale prilikom poseta. Rekle su da im je drago što su dobile ovu priliku, ali su isto tako izrazile žaljenje jer nemaju svi Akademci priliku da posete svoje porodice. Marija je rekla da joj je izuzetno drago što je dobila priliku da vidi decu i da joj je ovo odlična motivacija da nastavi dalje u svojoj nameri.

Kao večernju razonodu, takmičari su organizovali političku kampanju. Svaki od timova je izabrao svog predstavnika. Svaki predstavnik je imao za zadatak da objasni zašto bi baš on i njegov tim trebalo da budu članovi vladajuće partije. U predizbornoj kampanji su izglasavali i tim koji je najzabavniji. Cela izborna priča se završila gađanjem jajima i šaljivom raspravom, naravno, vladajuće telo nije formirano.

makonda-tracker