Akademija debelih: Kako su se prilagodili VIP takmičari?

0
Prošao je 21 dan od kako su polaznici Akademije debelih započeli svoju misiju gubljenja kilograma, a nedavno su im se pridružile i poznate buckaste ličnosti. Evo najzanimljivijih detalja.

Prvi trening VIP takmičari podneli su herojski. Niko nije odustao, a trudili su se maksimalno prilikom svake od vežbi. Zorica Marković iskoristila je priliku da nabroji ko bi sa estrade bio najpogodniji kandidat za Akademiju Debelih.

 

Poznate ličnosti sa viškom kilograma su po završetku treninga rekli da je ritam ubitačan, te da će im biti vrlo teško da uđu u korak sa već uigranom ekipom takmičara.

Tim nutricionista i lekara ukućanima je objasnio kakve su posledice uzimanja manje od propisane količine hrane. Oni su im rekli da takav ritam povlači lančanu reakciju koja će, ne samo umanjiti šanse za gubitkom kilograma, već i škoditi njihovom zdravlju.

Takmičari su za vreme večeri organizovali improvizovano takmičenje za Zvezdu Granda. U žiriju su bili takmičari koji su protekle večeri ušli na Akademiju, dok je voditelj, Saša Popović, bio Nebojša. Prisutni su se složili da je veče provedeno u smehu i opuštenoj atmosferi koristilo svima na Akademiji. Posebnu draž takmičenju dali su komentari Zorice Marković, kao i igra Tajanstvena ličnost.

makonda-tracker