Akademija debelih: Veseli vikend s VIP takmičarima

0
Ovog vikenda debeljuce su se trudile da otope kilograme uz pesmu i igru, a na Akademiji na pomolu još jedna romansa. U rijaliti ušli i VIP takmičari: Divna Karleuša, Zorica Marković, Lepi Bora i pevač Neša iz Gagi Benda

 Dan 19

Jutro je počelo nešto drugačije za naše Heroje. Oni su umesto redovnog jutarnjeg treninga na bazenu ili u teretani, posetili terene Arena No1 fun factory, gde su imali priliku da se zabave. U pitanju je bila igra Laser-tag, koja je vrlo slična Paintball-u. Takmičarima je obećana i partija Paintball-a uskoro ukoliko uspeju da smršaju dovoljno, kako bi uspeli da obuku zaštitna odela predviđena za tu igru.

Pobedu je odneo Plavi tim, koji nije krio svoju radost. U vrlo uzbuljivom finalu, takmičari su koristili sva dostupna sredstva kako bi baš njihov tim trijumfovao. Plavi će svoju nagradu dobiti već u narednih nekoliko dana, a kako su rekli, vrlo su nestrpljivi da saznaju šta je nagrada

.

Veče pre takmičenja u Laser Tag-u, naši Heroji su dobro proveli proslavljajući još jednu uspešnu nedelju na Akademiji. Proslava je održana na čuvenom beogradskom splavu River gde su nastupili Željko Šašić i Marina Visković. Željko je našim takmičarima poručio da imaju punu podršku svih prisutnih u svojoj nameri da izgube kilograme i nastave život bez tereta i ograničenja. Tokom same žurke, izgledalo je da Vlada i Mile gledaju da iskoriste svaki trenutak na splavu najbolje što mogu. Oko njih je konstantno bila gomila devojaka sa kojima su osvajali podijum za igru. Aleksandra i Mile su se latili mikrofona i pokazali svoje pevačko umeće na oduševljenje svih prisutnih.

Po povratku sa takmičenja u Laser Tagu, Nataša i Miloš su zajedno iskoristili slobodno vreme. Ležali su u krevetu i šaputali. Pored blagih poljubaca u obraz i šaputanja se nije desilo ništa ozbiljnije, međutim, po razmenjenim rečima, moglo se naslutiti da je na pomolu još jedna romansa na Akademiji.

Dan 20

Akademiju trajno napustila Ljiljana Gajić Kosanović, dok je Snežana samo privremeno udaljena sa Akademije.

Na Akademiji VIP takmičari, Divna Karleuša, Zorica Marković, Lepi Bora i pevač Neša iz Gagi Benda, najteži od njih je pevač hita Zek Zek, sa skoro 190 kilograma. Novi veoma popularni takmičari dočekani prijateljski širom raširenih ruku.   

 Došao je dan da još dvoje takmičara napusti Akademiju, jedan privremeno, a drugi trajno. Naše Heroje je večeras čekalo još jedno iznenađenje. Dan izbacivanja je protekao potpuno mirno, bez većih fizičkih napora za takmičare. Oni su skuvali hranu po receptu koji im je preporučio tim nutricionista i kuvar Velimir.

Ukućani su željno iščekivali veče i vreme zvaničnog merenja. Pošto je merenje obavljeno, vaga je pokazala da Akademiju trajno napušta Ljiljana Gajić Kosanović, dok je Snežana samo privremeno napustila Akademiju, sa, kako je rekla, odlučnom namerom da skine bar nekoliko kilograma do sledeće nedelje i vrati se među prijatelje.

Na Akademiju se vratio Darko Tanacković koji je uspeo da smrša više od 4 kilograma za samo nedelju dana.

Međutim, iznenađenje koje je ukućane sačekalo su 4 nova VIP takmičara, koja se neće takmičiti sa njima, već će imati svoje merenje, ali će živeti i trenirati zajedno.

VIP takmičari su: Divna Karleuša, Zorica Marković, Lepi Bora, i pevač Neša iz Gagi Benda. Najteži od VIP-ovaca je bio pevač hita Zek Zek, sa skoro 190 kilograma, dok je Zorica marković imala nešto više od 97kg. Njih četvoro su se pridružili ostalim Herojima, a svakog ponedeljka će imati VIP merenje u 20:45h na televiziji Pink.

Divna i Zorica su se složile da je ovo odličan način da izgube kilograme, i da je sam koncept rijalitija prilično dobar. One su izrazile nadu da će uspeti da smršaju i da će se truditi bar onoliko koliko i naši Heroji.

Divna je kasnije, prilikom upoznavanja ostalih takmičara, prokomentarisala kako nije očekivala da će vaga pokazati taj broj kilograma. Kaže da ju je to iznenadilo, međutim, dodala je i da se nije merila već neko vreme.

Ostali takmičari su dočekali VIP-ovce širom raširenih ruku, potrudivši se da se osećaju kao kod svoje kuće.

makonda-tracker