Akademija debelih: Pregled 17. dana

0
Prošlo je 17 dana od kako su polaznici Akademije debelih započeli misiju mršavljenja, a evo najzanimljivijih detalja.

Ove nedelje takmičari su birali starešinu. Pošto se dobro pokazao za vreme proteklog mandata, Vojislav je reizabran za starešinu Akademije Debelih. Hristina je ponovo izabrana za domaćicu kuće i ona će voditi računa o hrani i drugim potrepštinama.

Odmah nakon izbora starešine i domaćina kuće, povela se diskusija o tome šta na Akademiji ne funkcioniše kako treba. Ova diskusija pokazala je da među takmičarima vlada velika nervoza.

Darko Stojanović zvani Mrvica zaključio je da su Dejanu gladne oči i da prilikom svakog obroka sipa onoliko koliko mu oči žele, a ne onoliko koliko bi mogao ili smeo da pojede. Te se toga Dejan seti na pola obroka, a tada mora da baci hranu koju je uzeo a nije je pojeo. Darku smeta to što se dosta hrane baca.

Trening na bazenu teško je pao Aniti i Dejanu Došljaku, koji su zbog svoje visine bili na samoj granici da uopšte treniraju.

Tim Akademije Debelih posetio je dom Darka Tanackovića, takmičara koji je prošle nedelje privremeno izbačen sa Akademije. Darko je vrlo rešen da se vrati u igru, a siguran je da je uvideo sve svoje pogrešne poteze.

Uveče su takmičari organizovali sastanak unutar timova, kako bi se videlo da li postoje problemi u komunikaciji među članovima. Jedini tim koji je saglasan sa činjenicom da nije imao nikakvih problema do sada je plavi tim. Kako su rekli u tom timu vlada harmonija i drugarstvo.

makonda-tracker