Akademija debelih: Eliminisane Živka i Anita

1
Završena je prva nedelja rijaliti programa Akademija debelih. Takmičari su stali na vagu, a Akademiju su napustili Živka i Anita.

Takmičari su prvi put radili vežbe joge, a po završetku aktivnosti akademci su istakli da im se svideo ovakav vid vežbanja.

Po povratku na Akademiju, takmičari su pauzu za odmor proveli ćaskajući o svojim iskustvima u ljubavi. Nekoliko ukućana uvereno je u to da između Dejana i Ane postoje simpatije, pa je Miloš iskoristio priliku kako bi ih zadirkivao na tu temu. Dejan i Ana su porekli bilo kakve simpatije, dok je Dejan dodao da je zaljubljen, te da se njegova ljubav nalazi van Akademije.

Pošto je došlo vreme za eliminaciju dvoje ukućana, svi su izmereni. Merenjem je utvrđeno da je Živka izgubila najmanji procenat kilograma tokom protekle nedelje, što je značilo da je ona prvi takmičar koji će napustiti Akademiju Debelih. Drugog takmičara koji će napustiti Akademiju su, od tri osobe koje su posle Živke u rangiranju izgubile najmanje kilograma, odabrali sami timovi. Glasanjem timova odlučeno je da je druga osoba koja napušta Akademiju Anita Pintarić. Ona je ovu odluku teško podnela, s obzirom na to da po merenjima nije bila osoba sa procentualno najmanje izgubljenih kilograma. Po povratku na Akademiju, Anita je optužila Miloša i Jovana, kao i Lidiju i Snežanu od da su je izdali jer su glasali protiv nje.

makonda-tracker