Akademija debelih: Prve svađe i zdravstveni problemi

0
Jutro na Akademiji je počelo konfliktom između Lidije i Snežane. Svađa je počela Lidijinom tvrdnjom da Snežana koristi lekove za smanjivanje krvnog pritiska (izbacivanje vode) kako bi što brže skinula znatan broj kilograma, te je na taj način izbegla eventualn
Akademija debelih
Akademija debelih

Pošto su se strasti smirile, takmičari su se pripremili za jutarnji trening, ovoga puta na Košutnjaku.

Sadržaji koje ovo poznato beogradsko izletište nudi su bili dovoljni da naši takmičari obave zadatke koje su im zadali treneri teretane EthnoGym. Vreme tokom šetnje stazama je iskorišćeno kako bi se proverilo šta su to takmičari naučili o zdravom načinu ishrane.

Svakom timu, od četiri postojeća, su postavljena dva pitanja. Tim koji je izgubio, odnosno, netačno odgovorio na bar jedno od dva pitanja, je morao da ide još jednu seriju šetnje uz i niz uspon. Pobedio je zeleni tim sa oba tačna odgovora.

Tokom treninga jednom takmičaru je pozlilo. U pitanju je Mile Grozdanić. Mile je izgubio svest usled naglog pada šećera u krvi. Lekari klinike Vizim, koji su uvek uz takmičare, su mu ukazali pomoć, a potom ga odveli na kliniku radi detaljnijih analiza. Pošto je ustanovljeno da nema posledica, Mile je vraćen na Akademiju.

Pošto su se vratili sa treninga, takmičare je posetila Marina Kotevski. Ona je saopštila da su neki od takmičara prekršili pravilo nošenja uniforme. Takmičari su to pravdali time da im neko iz konkurentskih timova krade stvari.

Pošto je Marina otišla, započela je rasprava o solidarnosti, i o tome kako bi svi trebalo da funkcionišu kao jedan tim. Mile je prednjačio u diskusiji. Plavi tim se našao na udaru ostalih ekipa, koje su smatrale da su plavi samo želeli da naprave pometnju, te da su zato izmislili da im nedostaju stvari.

Lekari klinike Vizim su obavili redovan pregled takmičara. Posebnu pažnju su skrenuli Miletu, za koga su se uverili da nema posledica zbog prethodnog incidenta.Takmičari su se požalili lekarima kako im treninzi izuzetno teško padaju.

makonda-tracker