Akademija Debelih: Pregled trećeg dana

0
Treći dan borbe za zdraviji život protekao je radno. Jutro je počelo treningom u teretani, usledilo je kuvanje ručka uz pomoć Velimira Dejanovića, a veče su takmičari proveli igrajući odbojku do kasno u noć.

Pošto su se razbudili i doručkovali, takmičari su krenuli put teretane. Tamo ih je sačekao trener Brajan Paskanet koji im je sa svojim kolegama objasnio cilj celog programa, kao i različite načine korišćenja spravi za vežbu. Brajan ih je takođe naučio i nekoliko novih vežbi koje mogu iskoristiti u fitnes programu.

Za vežbanje su takmičari podeljeni u dve grupe, prvu koja je radila kardio, i drugu koja je radila fitnes. Grupa takmičara koja je prethodnog dana radila kardio, danas će raditi fitnes. Uz konstantnu motivaciju tima trenera, svaki takmičar je uspešno uradio sve zadatke koje su treneri zadavali.

Na kraju treninga im je trener Brajan saopštio da je zadovoljan njihovim zalaganjem i da je siguran da će većina takmičara dostići željeni cilj. Onda je prešao na komentarisanje učinka svakog od kandidata.

U teretani je bio i doktor Doma zdravlja Vizim, koji je objasnio da su svi takmičari prošli rigorozne testove pre ulaska u šou. Tim testovima je ceo tim lekara imao mogućnost da sagleda granice svakog učesnika i shodno tome napravi odgovarajući program svakom učesniku. Dodao je i da misli da, uz blisku saradnju sa trenerima, neće biti problema što se zdravlja naših takmičara tiče.

Po povratku iz teretane, naše takmičare je sačekao Velimir Dejanović, autor i voditelj emisije Kuvati srcem, koji je objasnio neke od načina zdrave ishrane, pa je, uz pomoć nekih takmičara, skuvao ručak za sve. Ručak je, kako su kasnije rekli sami takmičari, bio baš po meri.

Slobodno vreme posle ručka, ukućani su iskoristili kako bi obavili ovonedeljnu nabavku preko Interneta. Reč je o kupovini preko portala e-lakolije, našeg partnera Univerexporta.

Pošto nisu imali planiraih aktivnosti za veče, takmičari su se međusobno dogovorili da improvizuju i naprave odbojkaški teren i odbojkašku loptu od sirovina koje su im bile dostupne. Takva vrsta aktivnosti im je izuzetno prijala, te su igrali odbojku do kasno u noć.

makonda-tracker