Akademija debelih: Velimir Dejanović savetovao takmičare

1
Drugo jutro na Akademiji Debelih počelo je iznenađenjem, jer je u goste debeljucama došao Velimir Dejanović, autor i voditelj legendarne kulinarske emisije Kuvati srcem.
Foto: TV Pink
Foto: TV Pink

Dejan je bio zadužen da, pored toga što će im pripremiti doručak, edukuje takmičare o načinu pripremanja zdrave hrane kao i o mnogobrojnim opcijama prilikom izbora iste.

Posle doručka, na koji je samo nekolicina debeljuca imala primedbu, bilo je vreme da se krene na prvi trening u teretanu Ethno Gym. Takmičari su trening shvatili vrlo ozbiljno, pa su davali sve od sebe kako bi ispunili očekivanja svojih trenera. Oni koji su za sebe tvrdili da su fizički aktivni su, na veliko zadovoljstvo trenera, to i pokazali.

Čitav trening je prošao u pozitivnoj i veseloj atmosferi, uz povremena dobacivanja između takmičara. Po završetku treninga, Darku Stojanoviću je usled fizičkog napora pozlilo. Po povratku na Akademiju je objasnio ostalima kako je takva reakcija normalna, s obzirom na fizičku aktivnost, koja mu je teško pala.


Tim nutricionista je potom sproveo Dr. Gifing testove intolerancije na hranu, pomoću posebnog uređaja, koji na osnovu rezultata određuje koje namirnice najteže padaju takmičarima. Pošto su im rezultati  testiranja saopšteni,  svakom takmičaru ponaosob  skrenuta je  pažnja  koje namirnice da izbegava u ishrani.

Pošto su takmičari prethodnog dana podeljeni u četiri grupe - crvenu, plavu, žutu i zelenu, objašnjen  im je razlog podele po grupama. Svaka od četiri navedene grupe je dobila trenera čiji će zadatak biti da njegov tim skine najviše kilograma.

Ostatak dana, takmičari su proveli u razmeni  utisaka o teretani, trenerima, nutricionistima, ali se s vremena na vreme moglo čuti i međusobno ogovaranje. Ivana je rekla kako je sigurna da je Nataša spremna da gazi preko svega kako bi došla do pobede.

makonda-tracker