Akademija debelih od 24. juna na TV Pink

0
Ostalo je svega još dva dana do početka bitke za novi, zdraviji život polaznika Akademije debelih. Put ka vitkoj liniji neće biti lak, a ko će u tome uspeti, odnosno koliko njih će uspeti da izdrži i održi ritam, gledaćete narednih 90 teških dana, pod budnim

Čitav tim ljudi radio je na izgradnji objekta u kom će njih dvadesetčetvoro biti smešteno. U prostoru od 240 m², koji je izgrađen od čelika, građe, stiropora, gipsa, nalaze se 24 kreveta dimenzija 1,10 x 2,10 m ojačanih čeličnom konstrukcijom, kompletno opremljena kuhinja sa tri šporeta, dva velika frižidera i 14m radne površine, gde će buce moći da pripremaju zdrave obroke.

U enterijeru dominiraju veseli, vedri i čisti tonovi, što ovaj prostor čini pravim likovnim dogadjajem. Crvena, žuta, plava i zelena boja čine objekat ugodnim za celodnevni boravak. Dnevna soba opremljena je modernim nameštajem, sa dva LED ekrana od 40 inča, muzičkim i dvd uredjajima, tri velike klime koje mogu da ohlade čak 360 m². Postavljene su 32 kamere, od toga 3 noćne, 30km video, audio, data I strujnih kablova.

Preko stotinu reflektora (1x36W; 2x36w i 4x36w ukupne snage cca 20kw), ukupne snage cca 20kw za osvetljenje enterijera I preko 40 reflektora, ukupne snage cca 16kw za osvetljivanje exterijera, od kojih se jedan deo nalazi na stubovima postavljenim na 14,5m visine.

U dvorištu akademije nalaze se i dva montažna bazena dimenzija 5,5 x 3,5 x 1,2 m u koje može da stane do 15 kubika vode, suncobrani od trske, ležaljke, a sve kako bi im letnji dani bili što prijatniji. Pored centralnog objekta, nalazi se i lekarska ordinacija, opremljena svim neophodnim uredjajima za praćenje zdravstvenog stanja polaznika, od aparata za EKG, do aparata za merenje pritiska.

Njihov put do bolje linije neće biti lak. Ispred njih će biti mnogo izazova koji će ih sputavati, ali oni najuporniji i oni sa najvećom željom da promene stil života, pronaćiće pravi put. Put do pobednika Akademije debelih.

makonda-tracker