Luka Tešanović: Sve je spremno za Letnjikovac

1
Voditelj Luka Tešanović govori o svojoj novoj ulozi na Happy televiziji, u emisiji Letnjikovac.
Luka Tešanivić, foto: Story press
Luka Tešanivić, foto: Story press

Poznat po šarmu i duhovitosti, Luka Tešanović, bio je pravo rešenje za voditelja u emisiji Letnjikovac, koja se emituje uživo subotom i nedeljom na Happy televiziji.

- Volim radio, to je oduvek bila moja baza, ali svi znamo da je televizija daleko trenutno interesantnija varijanta. Malo sam odmorio od televizije, a ko zna kad se malo odmorim od radija, možda opet bude neka paralela – govori Luka, koji s nestrpljenjem očekuje početak emitovanja emisije Letnjikovac.

- Biće tu i bazena, koktela, roštilja, muzike, letnjih priča, naočara za sunce, kreme za sunčanje, lepe devojke, ružni momci... Inače sam planirao jednom u životu da provedem letovanje kod kuće, ali da se ponašam kao da sam na nekoj turističkoj destinaciji. Evo mi sad prilike za to – govori poznati voditelj, i objašnjava zbog čega je bolje raditi leti nego zimi.

- Zato što je lakše rashladiti se nečim, nego se zimi ugrejati s čajem. Ja sam inače, letnje dete, pa mi sunce i toplota prijaju. A i lakše je onda raditi Letnjikovac, jer glupo zvuči Zimnjikovac – zaključuje Luka

makonda-tracker