Spremite se za smeh - Nove sezone emisija Punk'd i Pranked na MTV kanalu

0
Emisija Punk'd kreće od utorka, 19. juna, svakog radnog dana u 18:10, ili reprizno pet epizoda za redom nedeljom od 15:00, dok se Pranked emituje svakog radnog dana od 17:40
Ešton Kučer, foto: MTV
Ešton Kučer, foto: MTV

Punk'd je nešto što se događa kada tvorac i glavni zafrkant iza serijala Punk'd, Ešton Kučer smisli neku dobro isplaniranu šalu na račun nekih od najvećih zvezda današnjice, ne bi li ih makar na trenutak spustio na zemlju. Ili, ukratko, u serijalu Punk'd superzvezde jednostavno pate. Ko može da zaboravi kako je Ešton uverio Džastina Timberlejka da mu država pleni svu imovinu? Ili kada Hale Beri nisu pustili na premijeru sopstvenog filma? Ili kada je Lindzi Lohan mislila da je zbog nje vozač limuzine propustio rođenje svog prvog deteta?

Pranked

Spremite se za punu dozu smeha jer počinje četvrta sezona Pranked-a, emisije koja prikazuje najbolje podvale ikada koje su uhvaćene kamerom..Slavne osobe s interneta, domaćini Striter Sajdel i Amir Blumenfeld sa sajta CollegeHumor.com, donose svoj specifičan smisao za humor na televiziju, a gledatelji imaju sjajnu priliku da na jedom mestu vide najbolji izbor podvala iz kućnog okruženja, koje su smislili, odradili i snimili klinci i oni malo stariji, bez pomoći producenata, profesionalnih montažera i kamermana. Kada je u pitanju blesav humor, MTV otkriva najbolje online podvale i uprauje ih s najboljim komičnim komentarima, koje od utorka,m 19. juna možete gledati svakog radnog dana od 17.40.

makonda-tracker