Dobro veče Srbijo sa Mirjanom Karanović

0
U utorak 19. juna, u 23 časa i 30 minuta, Mirjana Karanović će zajedno sa autorkom emisije Jelenom Bačić Alimpić poželeti dobro veče Srbiji!
Mirjana Karanovič, foto Marko Todorović
Mirjana Karanovič, foto Marko Todorović

Ovog utorka u emisiji Dobro veče Srbijo voditeljka Jelena Bačić Alimpić ugostiće Mirjanu Karanović, novinarima posebno intresantnu ličnost, uspešnu u svom poslu bez prevelikog medijskog eksponiranja. Ova, iako sredovečna, ipak veoma atraktivna i intrigantna gošća, ostvarena u svom poslu, uspela je da zaintrigira javnost svojim doslednim i iskrenim stavovima o ličnoj slobodi, slobodi medija, slobodi u kulturi kojoj i sama pripada sa bezbroj uloga u pozorištu, na filmu i tv serijama, kao i ulozi profesora na fakultetu dramskih umetnosti.

Prošle godine je izjavila hrvatskim medijima da je u mladosti konzumirala lake droge, a da je devedesete preživljavala uz ozbiljnije narkotike. Ako ste mislili da znate sve o njoj razuveriće vas, ako ste mislili da nije dovoljno hrabra da sa vama podeli jos neke ne baš slavne trenutke iz svoje prošlosti varate se . Britkog jezika i nedvosmislene iskrenosti, čućete i ono što tokom svih ovih godina njene uspešne karijere niste imali priliku da saznate.

Emisija će biti na programu u utorak 19. juna u 23:30h na kanalima Pink Srbija i Pink M, a od 23h na Pink Plus.

makonda-tracker