Magazin In: Kako bijemo ljutu bitku za što bolji izgled

2
Ovonedeljni Magazin In koji je na programu TV Pink u subotu 16. juna od 18 časova, biće dinamičniji i sadržajni sa malo više gostiju nego što je to uobičajeno u ovoj emisiji.
Mira Škorić i Lidija Skrnjik
Mira Škorić i Lidija Skrnjik

Sa temom kako bijemo ljutu bitku za što bolji izgled i kvalitetan način života, Sanja Marinković će ugostiti poznate pevačice, Miru Škorić i Ildu Šaulić, voditeljku Lidiju Skrinjik i jednu od najbolje plasiranih Srpkinja na izboru Miss Sveta Tijanu Stajišić koja se često nalazi na listama naših najlepših dama iako ove godine slavi deset godina od kada je ponela titulu najlepse devojke u Srbiji.

O tome šta je potrebno da bi bili lepi i zadovoljni govoriće i gošće iz odreda za prolećno spremanje pod parolom, dobar izgled obezbeđuje više od polovine ličnog emotivnog zadovoljstva i blagostanja, fitnes instruktorka Marija Savić Srećković, kozmetičarka Jasna Obradovic, stilistkinja Lara Milovanović i life coach Dragana Jovanović. Za smeh, kroz autetične monologe, kao i uvek u ovoj emisiji zadužena je glumica Suzana Petričević. 

makonda-tracker