Sutra finale Survivor Kostarika

0
Posebnu notu završnici daće i ekskluzivni muzički gosti iz Srbije i regiona: Nataša Bekvalac, Severina Vučković, Toni Cetinski i Davor Jovanović. Oni će specijalno za svoje fanove i gledaoce Prve od 21 čas u finalnoj večeri premijerno izvesti svoje nove numere

Četvrta sezona surovog rialitija stigla je do kraja! Ono što je rečeno na početku, potvrđeno je: bio je ovo najinteresantniji, najuzbudljiviji, ali i najgledaniji Survivor do sada, sa velikim preokretima i čak dve diskvalifikacije. Posle više od mesec dana preživljavanja na obalama Kostarike, borbom protiv gladi, nehigijene, nepoznatih uslova i nepoznatih ljudi, najizdržljiviji i najbolji su stigli do finala. Sebastijan Flajs, Milan Gromilić, Vladimir Vuksanović i Nikola Šoć izborili su svoje mesto u velikoj završnici Survivora.

I ovo finale biće održano u Beogradu, kada će svoj sud i glasove dati članovi Velikog veća, ali i publika koja je skoro tri meseca glasala za svoje favorite.

Kao i prethodnih godina kroz divljine egzotičnih predelja i uvek zanimljive borbe vodio nas je glumac Andrija Milošević, koji je ove sezone imao i društvo – koleginicu sa hrvatskog RTL-a Marijanu Batinić. Njih dvoje će biti zajedno i u finalnoj večeri, kada će sa finalistima i žirijem prečešljati svaki segment Survivora sa Kostarike. Biće tu i voditelji specijalne emisije Povratak u civilizaciju, Milan Kalinić i Antonija Blaće, koji će publiku pozdraviti sa crvenog tepiha, gde će pred početak velikog finala intervjuisati takmičare i uvesti nas u uzbudljivo veče.

Titulu jedini preživeli i vrednu novčanu nagradu zaslužuje samo jedan od učesnika, a ko će to biti – saznaćemo u subotu od 21 čas na Prvoj!

makonda-tracker