MTV Premijera: Martyn Negro i Laka

0
MTV Premijera u ponedeljak, 4. juna u 20h donosi dva nova spota, Martyna Negra, zvezde u usponu regionalne plesne elektronske scene, za singl Over (Pretty Little Girl) i Lakin novi spot Mačko.

Martyn Negro je trenutno najtraženiji DJ i producent iz Hrvatske. Samo nekoliko meseci nakon njegovog nastupa u legendarnom frankfurtskom klubu Cocoon, čiji je vlasnik Svan Vath, premijerno na MTV-ju izlazi video za njegov prvi singl Over (Pretty Little Girl). Martyn Negro je u proteklih godinu dana je ostavio veliki trag na produkciji elektronske muzike, koji se oglada u brojnim izdanjima za međunarodne izdavačke kuće kao što su Exklusiv records iz Portugala, 1980. recordings iz Londona i Blacksoul music iz Zagreba. Singl Over (Pretty Little Girl) izlazi službeno 6. juna za uglednu portugalsku izdavačku kuću Exklusive records, a osim Martyn Negra, kao producenta pesme, na singlu gostuje i vokalista Phil G, koji je dao jednu novu dimenziju numeri.

Mačko je nova pesma Elvira Lakovića Lake, za koju su harizmatični i originalni muzičar i njegova sestra Mirela nedavno snimili spot. Mačko označava Lakin svojevrsni povratak na muzičku scenu nakon izvesnog zatišja u njegovoj karijeri. Aktuelni album Stvorenje, objavljen u leto 2010. godine, dobio je izvrsne kritike, a nadamo se da će slične reakcije publike izazvati i novi singl Mačko. O novoj pesmi i spotu, Laka u svom maniru kaže:

- Izjavljujem sa potpunom moralnom i materijalnom odgovornošću da trenutno ne mogu bolje od ovog.

makonda-tracker