Survivor: Takmičenje napustile Aleks i Ava, kolektivna svađa na Plemenskom savetu

0
Frka pred finale postaje sve žešća. Iako se trude da pokažu da im nije stalo, takmičari su u sve većem grču.

Sebastijan i Martina, pod maskom hladnokrvnosti, komentarišu Aleks i Maju koje su tražile da ih izbace. Njih dvoje smatraju da su one zapravo nanjušile da su nepoželjne, te da im sleduje šut karta, pa da su iscenirale nastup: dosta mi je, ne mogu više, molim vas izbacite me.

Ni Kristini nije lako da izađe pred Plemenski. Iako je Martina u fazonu: U jednu ruku bih htela reći sve onoj bezobraznici (misli na Maju Lenu), u drugu ruku to je ispod mog nivoa, Kristina smatra da mora stati u svoju odbranu jer u suprotnom, ako ćutiš, znači da potvrđuješ to što oni pričaju.

I dok je Maja na tapetu plemena Sibu, u Velikom veću ima malo bolji status, pa se ohrabrila pred predstojeći nastup. Ognjen tvrdi da Kristina laže da joj je rekao na*ebaćeš.

- Rekao sam: Ako prekršiš naš dogovor, imaćemo problem.

Jedino se Neven ne štreca uopšte. Po njegovom mišljenju, sve je to velika drama i Nikoli je do Kristine stalo samo da bi se šlepao do finala. Ni Žaretu nije jasno zašto su se svi okomili na Kris, pa pita Nevena:

- Je l`ona izbacila ove oldtajmere? Ona je poslala na ovo ostrvo ova stara kola? (misli na Miju i Jelenu)

Neven mu dogovara:

- Jeste, ona ih je izvezla ovde. 

Iako je Vlada mislio da će ovaj Plemenski proći mirno jer se zna da Aleks ide, grdno se prevario. Kristina je odlučila da jasno i glasno kaže šta joj je to Ogi rekao:

- Kroz zube mi je rekao: Ako uradiš šta mislim da radiš, na*ebaćeš“. Ta reč ne priliči sportisti i muškarcu od 35 godina da kaže jednoj ženi.

Posle te izjave, sve je krenulo nizbrdo. Ognjen je insistirao da joj nije pretio, nego da joj je rekao imaćemo problem. Međutim, Kristina poziva Aleks da potvrdi da je bila svedok pretnje, što kod Ognjena izaziva još veći gnev:

- Ovde se dešava kolektivna amnezija. Kao ne sećaju se da smo se dogovorili da izbacimo Avu i da Maja ima dva glasa.

Sebastian tvrdi da je rekao Ognjenu da se izvini Kristini, Ognjen tvrdi da mu ovaj to nije rekao i poziva muškarce da kažu da li misle da je on u stanju da se obrati tako jednoj ženi. Milan tvrdi da nije, ali da ne može da garantuje da Ognjen to nije rekao Kristini. Onda se Aleks baš ne seća da li je dobro čula, pa se onda setila da jeste dobro čula. Mia doliva ulje na vatru pitanjem namenjenim Kristini. Zanima je koji muškarci su joj ostali u plemenu koje bi mogla da obradi ne bi li došla do finala. Mia je zaključila da je jednom sedela u krilu, drugog je grlila, a sa trećim otišla i provela jednu noć u kućici.

Onda nastaje sukob između Žareta i Martine, ali pevačica nije nasela na njegove provokacije i sasvim ležerno mu je odgovorila na pitanje koje joj je postavio, a pitao ju je zašto je izjavila da bi Miji zalepila šamarčinu kada je bude videla u avionu na završetku šoua.

- Prvo sam bila ljuta na Miju jer su ljudi zbog nje plakali, ali vremenom sam shvatila da nije vredna ni šamara.

Onda je Maja Lena dobila krila i sukobila se sa Kristinom, za koju je Sebastijan potvrdio da je tražila da se Maja izbaci. A onda su svi počeli da se deru jedni na druge i Plemenski se pretvorio u opšti verbalni rat. Pošto su se strasti smirile, Ognjen je rekao Kristini da više nikad ne uzima njegovo ime u svoja usta:

- Nemoj nikad da mi kažeš da te podsećam na tatu jer da si moja ćerka, ne bi bila tako vaspitana. Molim te, nemoj nikad to da mi kažeš jer mene to vređa.

Pošto su se isposvađali i izdrali jedni na druge, a da ništa nisu zaključili, usledilo je glasanje. Kako je najavljeno, dvoje leti napolje, ali ono što ih je zviznulo kao grom iz vedra neba, bilo je da nema dva puta glasanja, već izlaze dve osobe sa najviše glasova. Prva je, očekivano, bila Aleks koja je bila uskraćena za glasanje jer joj je Sebastian poklonio crni glas, a druga Ava za koju su glasale Martina i Kristina. Jes' da nije oldtajmer, ali novi model moraće da se parkira u Veliko veće. Kristina je sa osmehom ispratila razvoj situacije.

 

makonda-tracker