Serija Lepi i mrtvi večeras na televiziji Hepi

0
Dugo pripremana i pažljivo do detalja snimana serija o Stevanu Markoviću i Mišku Miloševiću, srpskim žestokim momcima koji su krenuli da osvoje Zapad, a uzburkali svetski džet set, kreće večeras, na televiziji Hepi u 19:15h.

Milomir Marić, autor serije, u ukupno 15 epizoda, koje će se emitovati radnim danima, pokazaće gledaocima Hepi televizije kako se ostvario san srpskih žestokih momaka, ali ih je njihovo ponašanje ipak koštalo glave, jer su završili s metkom u potiljku!

Dokumentarni serijal Lepi i mrtvi otkriva do sada nepoznate činjenice, koje su skrivane od javnosti, a o detaljima govori više od stotinu sagovornika, upućenih u sudbinu Stevana Markovića i Miška Miloševića.

Upućeni u projekat Milomira Marića, kažu da će gledaoci biti šokirani, ali i oduševljeni, dok će novinar u svom već viđenom maniru, da uvezuje teme, koje se, prema mnogima, nikad nisu mogle povezati. Prema našim saznanjima, gedaoci televizije Hepi biti u prilici da gledaju nešto, što možda ne znaju ni porodice onih o kojima se godinama pričalo, i još se priča.

- Gledaoci neće biti razočarani. Mnogi su odrsasli sa pričama o Miškoviću i Markoviću, o njihovoj lepoti i snalažljivosti, uspehu kod žena. Stigli su do Holivuda, proglašeni za naslednike Džejmsa Dina, a onda obojica završili tragično i surovo, jer su se umešali u priče gde nije trebalo, što je ugrozilo političku stabilnost zemlje - poručuje Milomir Marić.

Od večeras, na televiziji Hepi, otvara se istina o srpskim lepotanima, o kojima do sada nije snimljen nijedan film.

 

 

makonda-tracker