Survivor: Stanija i Aleksandra se potukle!

0
Stanija Dobrojević se potrudila da Survivor dobije novu dimenziju i da se zaborave sve borbe za imunitet i nagradu, dupli i crni glasovi! Na njenom ostrvu vlada potpuno anarhija, a psovke, uvrede, tračevi i laži postali su deo svakodnevice.

Žare i Radovan su se prvi oglasili protiv Stanije i rešili da podignu zaseban kamp. Marko i Jelena im pomažu.

- Stanija ne bira način na koji će pobediti. Ako treba, sve ća nas uništiti samo da dođe do svog svetog cilja, ujedinjenja. Ona nije došla u preživljavanje već u prežderavanje! Jedina je osoba koja će se kući vratiti sa istom ili čak većom kilažom – kaže Radovan.

Žare je svoju ljubav prema Staniji pretočio u imitaciju: zakačio je dva cveta u kosu, treći drži u ruci i priča o Americi kao Stanija.

- Ono kao, kad dođete kod mene u Ameriku… Znate kako je tamo na Floridi, Miamiju… Samo kad budete došli, videćete! Odmah ćete postati najomraženija osoba sa najviše celilita.

Mia i Stanija su ipak zaključile kako Plejboj zečica ipak nije ona koja najviše jede, već je to Jelena.

-  Ona jede krišom – kaže Stanija.

- Ti uopšte ne jedeš puno. Ti čak, pored mene, jedeš najmanje od svih žena – podržava je Mia.

Staniji uskoro okreće leđa i dojučerašnja prijateljica Aleksandra. Stanija traži da se ona i Radovan pomere, jer je tokom noći guraju pa je previše blizu Žaretu. Aleksandri se taj predlog ne dopada, kaže joj da se ona pomeri, a Stanija se odmah ljuti i kaže kako bi Aleksandra trebalo da je zaštiti jer je i ona štitila nju i Radovana, čuvala njihovu tajnu, a tog dana je navodno videla da su se poljubili.

- Između nas dvoje nema ništa i nema šta da se zna – kaže makedonska manekenka, poziva Radovana i pita ga da javno kaže da li su se ljubili. Radovan kaže da nisu.

Stanija ide dalje i tvrdi da je taj poljubac video i Žarko. Žare kaže da nije video. Stanija tu počinje da puca.

- Grlite se, ljubite se, je*ite se slobodno! Samo nemojte mene da gurate. Skinite mi se s grbače! – tim rečima završava prvi deo rasprave.

Ali u svađu se uključuje i Žare koji je optužuje da laže o svemu, i da joj Aleksandra i Radovan uopšte ne smetaju dok spava jer ima sasvim dovoljno prostora na krevetu.

- Sada ti smeta Aleksandra jer ti je okrenula leđa, jer ti je rekla da lažeš. A nije ti smetala dok je bila dobra s tobom.

Stanija ne želi da priča s njim, već sav svoj gnev usmerava na Aleksandru.

- Ja nemam dečka koji me čeka, niti sam se zabavljala sa Vladom, niti sam se ljubila s nekim petim. To si sve radila ti, Aleksandra! – odbrusila je Stanija.

- Ti imaš nešto protiv mene, to je očigledno, a to je zato jer sam ti rekla da se ti pomeriš pošto nećeš do Žareta da spavaš – odgovorila je Aleksandra.

- Ti si od danas za mene završila kao čovek! - odbrusila je Stanija, ali joj ni Makedonka nije ostala dužna:

- I ti si završila odavno! Ćao, idi šetaj!

Ovaj deo svađe završava se Aleksandrinim lupkanjem po Stanijinoj glavi. Onda se svađa prenosi na celo pleme: sad se svađaju ko je podigao kamp, Jelena ili Mia, glumica kaže da šminkerka nije skuvala nijedan ručak, a kad se pomenuo ručak tu je uskočila Stanija koja je započela priču o hrani, koliko je ko pojeo…

- Stanija, s tobom nešto ozbiljno nije u redu! Ti ne možeš da preživiš što te je Ognjen odjebao i sad samo sipaš otrov ovde! – kaže joj Jelena.

- Ne, Jelena, ja sam super. Meni je ovde lepo – kaže joj Stanija, dok Mia igra kao kokoška oko nje.

- Naravno da je tebi lepo. Ništa ne radiš, boli te k…c, čitaš knjige po ceo dan, kad dođe hrana prva si da jedeš kao da imaš gastritis. I šta je tebi problem?! Ne razumem. Idi malo sunčaj silikone! – kaže Žare.

Aleksandra i Stanija ipak nastavljaju svađu.

- Sad ćeš da vidiš kako ću te ja ocrniti pred svim muškarcima koji su te tamo otkačili – kaže Aleksandra.

- Ajde mrš! Kako ćeš da me ocrniš ti koja imaš dečka, spavala si, je*ala si se sa Vladom dok si imala tog dečka… - odgovara Stanija.

- Nije tačno! Nikad nisam spavala sa Vladom! – ističe Makendonka:

- Onda si imala romansu sa Radovanom. Ti ćeš meni nešto da kažeš! Mrš bre tamo, balavice jedna! – nastavlja Stanija.

- Slušaj nešto, bar mi niko nije uvalio korpu. Ti si se tamo sve vreme trudila da budeš sa Ognjenom, a on nije hteo da bude s tobom. Radovan mi je rako da Ognjen nije hteo da ti odgovori na poruku zato što mu se gadiš! Zato što si užasna! – bila je izričita Aleksandra, a Stanija je odbrusila:

- Skloni se! Kretenušo jedna mala!

Nakon ovih reči srpska tarleta je, iz do tada sedećeg položaja, ustala i pokušala rukom da udari Aleksandru, koja joj je sklonila ruku, uspela ona nju da udari, a Stanija je onda izvela zahvat nogom prema Aleksandrinoj glavi.

- Fufice jedna mala! Ti ćeš meni nešto da govoriš! – siktala je Stanija:

- Starice jedna! Imaš bore ovde, pogledaj se, imaš bore! – vikala je Aleksandra:

- Ti bre imaš dečka kod kuće, a ovde se je*eš s njima, a ne ja! – nastavljala je Stanija.

I taman kad pomisliš da je to sve, Stanija pronađe novu žrtvu. Sad je to Jelena. Kaže kako joj je beogradska šminkerka radila iza leđa. Jelena to demantuje i kaže kako joj je sve vreme samo prebacivala što sve ispriča pred kamerama.

- Ti si osoba za koju sam govorila da će se vratiti u pleme. Rekla sam ti: Nemoj da tuguješ, sve će biti dobro

- Bili ste dobri sa mnom dok sam pobeđivala, dok ste mislili da ću vas voditi u ujedinjenje. Kad je došao Žarko odmah ste mi okrenuli leđa – pričala je Stanija.

- Ma, da l’ si ti normalna?! – čudi se Jelena, a Stanija izvlači tešku artiljeriju.

- Zamislite da se ja ponašam kao vi, da se ložim na Radovana, da kod kuće šetam klince od 18 godina…

- Tačno je! Ložim se na Radovana, a spavam samo s momcima koji imaju 21 godinu! – viče Jelena.

- Eto, jesi li zadovoljna? – pita posle toga Staniju, koja rasparavu vodi u ležećem položaju, s knjigom Razgovori sa bogom u rukama. Opušteno.

- Ti nisi normalna. Ovo će da gleda moja ćerka od 18 godina.– kaže joj Jelena.

- Pa interesantno je to što spavate s klincima od 18, a imate ćerku tih godina. To ste mi vi rekli – odgovorila je Stanija.

- Ja ti tako rekla?! Ne, mislim da sam rekla 21. Precizno. Da je moja poslednja veza bila s a osobom koja je imala 21 godinu. Rekla sam ne samo tebi već i Radovanu i svima koji su sedeli.

Kako li se ova svađa dalje odvijala za sada ne znamo, a i bilo je previše za jednu epizodu.

I da, ako nekog još zanima iz Boruke je izbačen Neven, kojem je Milan dao crni glas i tako mu onemogućio da glasa. Za uzvrat Neven je svoju kletvu bacio na Milana. U Matambu ništa novo: kuliraju i dosađuju se.

 

 

 

makonda-tracker