Biljana za Vas na TV Avala

0
Emisija koja predstavlja jedinstveni lifestyle magazin koji se emituje već pet godina kreće u subotu 28. aprila na TV Avala od 14: 30 časova

Ove nedelje u dom poznatih uvodi vas glumica Jelena Helc, profesor Jovan Marić otkriva da li seksualna pomagala pomažu u razbuktavanju strasti ili dovode do asocijalizacije.

Zašto muškarci kod nas rade brazilsku depilaciju? Šta je začin koji u Holivudu koristi Branka Katić? Videćete Google forum u Srbiji, film o Bibi struji, saznajte koja je tajna dobre komunikacije u poslu, pogledajte novu kolekciju Meline Džinović, predstavljanje glumca Vojne akademije Ivana Mihajlovića, kao i priloge o dizajnu, putopisima, biznisu.

- Zaista mi je drago što emisija posle pet godina emitovanja na regionalnim i kablovskim stanicama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Republici Srpskoj kreće i sa emitovanjem na nacionalnoj RTV Avala. Veliki je uspeh kada osvojite publiku i pridobijete pažnju i pohvale i kada niste na udarnim stanicama, što smo mi uspeli. Emisija je brza, dinamična, zabavna, ali i edukativna. Avala će biti i prava poslastica za našu staru ali i neku novu publiku, a tu je i nas YouTube kanal youtube.com/biljanazavas  na kojem mogu da pogledaju emisije od prethodnih nedelja – kaže autor i voditelj emisije Biljana Obradović.

makonda-tracker