uživajte

Druga sezona „12 reči“ stiže na kanal Superstar

0

Druga sezona serije „12 reči“ počinje sa emitovanjem 15. novembra na kanalu Superstar. Novih 12 epizoda prikazaće nastavak složene priče o životima ljudi koji su upleteni u kriminalne radnje, ali i borbi koju vode u sebi i sa drugima, gde sve ima cenu osim poverenja.

foto:  TAG media
foto: TAG media

Nove epizode serije nastale su u produkciji Telekoma Srbija i Public filma, a druga sezona biće emitovana radnim danima od 21 čas.

 

Rediteljka i scenaristkinja Jelena Stolica rekla je da je glumačka ekipa bila sjajna i u prvoj sezoni, te da je sada ojačana novim likovima koje tumače velika imena poput Vesne Trivalić i Dragomira Mršića, bosansko švedskog glumca koji je igrao u poznatim holivudskim ostvarenjima.

 

- U prošloj sezoni težište je bilo na advokaturi, a sada su u fokusu životi likova, dok je kriminal negde u drugom planu. Glumci su dobili više prostora da razvijaju svoje likove, ekipa je već dobro uigrana, a sada je došlo do nove dinamike i to će pubilka zasigurno prepoznati - rekla je ona.

 

DRUGA SEZONA SERIJE 12 REČI USKORO NA SUPERSTARU
DRUGA SEZONA SERIJE 12 REČI USKORO NA SUPERSTARU foto: TAG media

 

Aleksandra Martinović, direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija, navela je da je snimanje novih sezona najbolja potvrda kvaliteta serije.

 

- Serijom „12 reči“ dobili smo još jedan visoko kvalitetan projekat sa kojim možemo da izađemo i na internacionalno tržište, jer ispunjava sve standardne inostranih distributera. Mi u januaru imamo tri serije koje će se emitovati na HBO Max kanalu i nastavljamo da idemo putem kojim smo krenuli pre pet godina. Za to vreme, producirali smo više od 100 naslova, od čega je 60 postalo internacionalno, a poslednji projekat ovog tipa je Ožiljak koji radimo sa TV Espana, koji se snima u Španiji i u Srbiji. Sve ovo je dokaz potpunog oživljavanja srpske kinematografije i stavlja je na mesto koje joj pripada. Otvorili smo svet ka Srbiji i Srbiju ka svetu kada je u pitanju produkcija igranog sadržaja i na taj način dali priliku glumcima i celokupnoj krativnoj indrustriji da ide napred kako u Srbiji tako i van granica Srbije i regiona - rekla je ona.

 

Vodeće uloge u novoj sezoni poverene su glumcima koje su gledaoci već upoznali, ali i novim imenima koje će publika zasigurno zavoleti. Viktor Savić i Ivana Vuković govorili su o tome kako su se njihovi likovi razvili u drugoj sezoni.

 

Viktor Savić rekao je da u novoj sezoni priča fokusiranija, te da je njegov utisak da je druga sezona vizuelno i glumački troduplo bolja od prve.

Dobro poznata glumačka imena Vesna Trivalić i Nikola Pejaković govorili su o ulogama koje tumače u nastavku serije „12 reči“, a Vesna je istakla da je ovo neočekivana uloga za nju, veliki izazov u dosadašnjoj karijeri i nešto potpuno drugačije u odnosu na sve što je igrala do sada.

 

U novim epizodama serije uloge su poverene i Dušku Radoviću, Nebojši Milovanoviću, Slobodanu Bodi Ninkoviću, Branki Pujić, Tihomiru Staniću, Petru Novakoviću, Denisu Muriću, kao i mladim glumcima Vasiliju Batrićeviću, Aleksandri Rizanović, Nikoli Šurbanoviću, Stevanu Starčeviću, Danilu Milovanoviću i Danilu Nikitoviću.

 

makonda-tracker