ne propustite

JOŠ SAMO 3 DANA DO POČETKA PLESNOG TAKMIČENJA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM"! Ne propustite šou koji pomera granice zabave

0

Do početka jednog od najiščekivanijih takmičenja u regionu do sada, novog plesnog formata "Rame uz Rame sa Draganom", ostala su samo tri dana!

foto: Kurir TV
foto: Kurir TV

Novi šou koji pomera sve granice dobre zabave počinje u subotu, 21. oktobra, a emitovaće se na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

 

Šou "Rame uz rame sa Draganom" pomera sve granice dobre zabave, a evo o čemu je reč...

 

U pitanju je plesni talent šou kakav publika nije imala priliku da vidi kod nas. Kroz skoro tri meseca najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković, sa svojim timom, vodiće pažljivo izabrane takmičare kroz uzbudljivu avanturu. Stručni tim Dragane Mirković, poznate koreografkinje Dušanka Dekić Alijević Beba i Jovanka Keser Lola, poznatije široj javnosti kao deo kreativnog tima poznatog vokalnog-plesnog sastava "Beat Street" biće tu da prate učesnike u pripremi za svaku plesnu tačku i da im pomognu da odgovore na svaki zadati zadatak.

Najbolji osvaja milion dinara i priliku da zapleše rame uz rame sa Draganom Mirković

 

Gledaoci Kurir televizije će imati priliku da upoznaju 14 učesnika koji će se kroz skoro tri meseca boriti za glavnu nagradu od milion dinara, ali i priliku da zasijaju na sceni rame uz rame sa najvećom muzičkom zvezdom Draganom Mirković na koncertima koje organizuje povodom 40 godina karijere, 29. i 30. decembra u Štark Areni. Veoma zanimljivi učesnici, naizgled potpuno različitih profila i interesovanja ipak imaju jednu zajedničku crtu, a to je ljubav prema plesu i muzici. Kako će izgledati njihova plesna borba, da li će iskoristiti mogućnost da zablistaju, skrenu pažnju na sebe i otvore put ka uspehu pratite na Kurir televiziji od 21. oktobra subotom i nedeljom od 20 časova.

 

Spremite se za najveći muzičko-plesni talent šou, ove jeseni samo na Kurir televiziji!

 

 

makonda-tracker