intervju

PIKSI ZA TELCAST: Morate da imate podršku, ne sme da vam se zabija nož u leđa

0

Fudbalska legenda i selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, gostovao je u Telcastu, najnovijoj epizodi podkasta Telekoma Srbija. Urednica i autorka Minja Miletić sa njim je „pretresla“ čitavu karijeru, pa i životne situacije, a publika će upoznati Piksija iz još jednog ugla.

Dragan Stojković Piksi bio je gost Minje Miletić u najnovijoj epizodi podkasta Telekoma Srbija
Dragan Stojković Piksi bio je gost Minje Miletić u najnovijoj epizodi podkasta Telekoma Srbijafoto: Promo

Stojković je otkrio da je pred Svetsko prvenstvo u Kataru imao velikih problema sa povredama igrača, što je uticalo na krajnji rezultat reprezentacije.

 

„Desilo se nešto zbog čega nisam mogao da računam na glavne igrače u timu, na one koji su izneli kvalifikacije i to sam saznao 2. novembra, 22 dana pred utakmicu u Kataru. Možda je moja greška što već tada nisam ništa javno rekao, već sam se nadao da će se stvari promeniti u naredne tri nedelje. Međutim, doktori su bili u pravu i na terenu u Bahreinu, nisam imao 8 igrača“, izjavio je selektor.

 

Govorio je o tome koliko je za svaki tim potrebna podrška.

 

Bitna je atmosfera, morate da imate podršku, ne sme da vam se zabija nož u leđa. Normalni ljudi vole uspeh, ovi drugi ne, ja sam to osetio, tako što sam morao da vadim nož, to je istina“, rekao je Stojković.

 

Stojković je pričao o principima kojih se pridržava u fudbalu, svom transferu u Olimpik Marsej za tadašnjih 15 miliona maraka, finalu Kupa šampiona i odbijanju da šutira penal protiv Crvene zvezde, odlasku u Japan i svim odličjima koje je dobio, tehnologiji u fudbalu, kao i mnogim drugim temama, koje možete poslušati u najnovijoj epizodi Telcasta na Jutjub kanalu Telekoma Srbija, kao i na platformama Spotify, iTunes i Google Podcast-u.

 

 

 

makonda-tracker