inspirisano realnim događajima

Novi serijal "Poseta" na Superstar TV kanalu: Jedinstveno putovanje u četiri ljudske sudbine

0

Nova, uzbudljiva serija „Poseta“, u produkciji Telekoma Srbija i produkcijske kuće MirMedia, premijerno će se emitovati na Superstar kanalu od ponedeljka, 2. oktobra od 21 čas.

Boris Isaković u serijI Poseta
Boris Isaković u serijI Posetafoto: Promo

 

Jedinstveni format serijala čine četiri priče inspirisane realnim događajima, duboko zakopanim u zidovima istražnog zatvora, koje će vezati za male ekrane i one najzahtevnije ljubitelje dobrih dramskih trilera.

 

Serija „Poseta“ vodi nas kroz sudbine četvoro potpuno različitih ljudi koji u istražnom zatvoru čekaju na svoj trenutak - trenutak istine ili oslobađanja.

 

Svaka od četiri priča predstavlja zaseban mini serijal od po četiri epizode koje će se emitovati od ponedeljka do četvrtka od 21 čas. Petkom će u istom terminu biti reprizirana cela priča, odnosno sve četiri epizode, dajući priliku gledaocima da „urone“ u priču kao u film.

 

Prva priča, kojom započinje ceo serijal, nosi naziv „Reka“. U njoj se mladi fudbaler, zvezda u usponu, budi u bolnici ne sećajući se prethodne noći. Saznaje da su njegovi prijatelji poginuli u saobraćajnoj nesreći i da je on, kao vozač, osumnjičen. U drugoj priči „Plen“, majku koja se sa ćerkom vozi kući, zaustavljaju carinici i u njenom gepeku otkrivaju kofer sa plenom iz pljačke. „Požar“ je treća priča i u njoj glavnog lika optužuje kum da mu je zapalio postrojenje i hladnjaču iz zavisti, dok se u poslednjoj, pod nazivom „Beton“, radnja odvija u autobusu, na putu za posao u kojoj porodični čovek upada u svađu i završava optužen za ubistvo iz nehata.

 

Luka Grbić u seriji Poseta
Luka Grbić u seriji Posetafoto: Promo

Kako jedan od reditelja serije Veljko Mićunović ponosno ističe, „Poseta“ ne liči ni na jednu domaću TV seriju koja će gledaocima pružiti jedno neočekivano, novo dramsko iskustvo. Ovo je Mićunoviću prvi TV projekat na koji se čekalo dugo godina, i za koji je uspeo da okupi odličnu glumačku ekipu sa preko 100 glumaca iz regiona. Među njima su Boris Isaković, Luka Grbić, Ozren Grabarić, Krešimir Mikić, Ksenija Marinković, Izudin Bajrović, Miloš Tomotijević, Uliks Fehmiu i mnogi drugi.

 

Tako jedna od glavnih glumica Snežana Bogdanović u prvoj priči ,,Reka“ smatra da je cela serija veoma neobična i da je ceo proces priprema i proba veoma drugačiji: „Od Slovenije do Makedonije, velika glumačka podela. Ponovo čujemo sve jezike i dijalekte, družimo se i stvaramo zajedno.“

 

Duboko emotivno putovanje kroz četiri ljudske priče i neobične sudbine zasigurno će dirnuti, šokirati i ostaviti bez daha sve gledaoce serije „Poseta“ od 2. oktobra na Superstar TV kanalu.

 

makonda-tracker