sjajne vesti

Sezona premijera ove jeseni na Superstar TV kanalu

0

Kraj septembra nam, pored zlatnih tonova, već tradicionalno na Superstar TV kanal donosi i najbolje domaće serije iz produkcije Telekoma Srbija.

Na programu Superstar TV naći će se i ostvarenje 'Toma'
Na programu Superstar TV naći će se i ostvarenje "Toma"foto: Telekom Srbija

U programskoj šemi za ovu jesen imaćemo priliku da gledamo eksluzivne premijere naslova serijala koji se već dugo očekuju na malim ekranima. Među njima će bez sumnje najviše pažnje privući serije snimljene po istinitim događajima, poput „Oluje“ i „Tunela“, kao i serija „Toma“, biografska priča o velikanu naše muzičke scene.

 

Jesenja sezona premijera otpočeće 30. septembra serijom „Oluja“ koja se u filmskom formatu već emitovala ovog leta, takođe premijerno, na Superstar kanalu. Sada će ovu potresnu priču publika moći da prati i u serijalu od 12 epizoda koje će nam na emotivan način približiti sudbine našeg naroda tog avgusta 1995. godine.

 

Za novembar je zakazana dugo najavljivana premijera domaćeg trilera „Tunel“ inspirisanog realnim događajima i opasnim situacijama u kojima su se nalazili pripadnici policijskih i antiterorističkih jedinica i njihovih pregovaračkih odeljenja. Svaka od 12 epizoda predstavljaju zasebne priče o slučajevima u kojima su učestvovali pregovarači koje tumače Minja Peković i Jovan Belobrković, dok se u epizodnim ulogama pojavljuje veliki broj poznatih glumaca kao što su Nebojša Dugalić, Danica Ristovski, Miloš Timotijević, Sergej Trifunović, Zoran Cvijanović, Tamara Šustić i ostali.

 

na superstar tv-u čeka nas i dugo najavljivana premijera domaćeg trilera „Tunel“
na superstar tv-u čeka nas i dugo najavljivana premijera domaćeg trilera „Tunel“foto: Telekom Srbija

Podjednako nestrpljivo publika čeka i premijeru serije „Toma“ čije je prikazivanje na bioskopskim platnima dostiglo rekordnu gledanost, a ništa manje se ne očekuje i od serijala o našem najvećem umetniku narodne muzike. Mini serija, sa glumcem Milanom Marićem u naslovnoj ulozi, emitovaće se u 8 nastavaka od decembra meseca.

 

Do kraja godine na Superstaru nas očekuje još i nova serija „Poseta“, premijera nastavka kriminalističke drame „12 reči“ sa Viktorom Savićem u glavnoj ulozi, kao i druga sezona hit serije „Pevačica“ u kojoj se sada glumici Jeleni Mur, koja tumači naslovnu ulogu, pridružila naša poznata pevačica Milica Todorović.

 

Najavljena programska šema za kraj ove godine potvrđuje da je Superstar TV i dalje pravo mesto za najbolji i najekskluzivniji domaći serijski sadržaj.

 

 

makonda-tracker