soc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

ne propustite

NOVA HIT SERIJA "JAČA OD SUDBINE" SAMO ŠTO NIJE POČELA! Pratite novu intrigantnu dramu od sutra samo na Kurir televiziji

"Jača od sudbine" je nova hit serija koja će se ove jeseni emitovati na Kurir televiziji. Serija je već prikupila simpatije publike širom sveta, a od sutra u dva termina, od 15 i od 22 časa, priliku da se uvere zašto je ova serija stekla ogromnu popularnost imaće i gledaoci Kurir televizije.

foto: Promo
foto: Promo

Reč je o drami osamnaestogodišnje Nine, koja je u ranoj mladosti izgubila oba roditelja, pa je prinuđena da sama gradi svoj životni put. Ona sanja da jednog dana postane vlasnica hotela. Odrasla je u kući svog strica na selu, ima delikatan umetnički ukus i urođeni talenat da unapredi sve što dotakne.

Jača od sudbine
foto: Promo

Studira tehničku školu za hotelijerstvo i dobija posao u prestižnom hotelu "Rajsko mesto", u srcu Karpata. Upravo će ovaj hotel odigrati fatalnu ulogu u njenom životu, a ljubav s jednim od vlasnika hotela ovo rajsko mesto za nju pretvara u pakao.

Jača od sudbine
foto: Promo

Budite među prvima koji će otkriti tajnu svetske popularnosti ove serije i pogledajte prvu epizodu sutra u 15 časova samo na Kurir televiziji!

Jača od sudbine
foto: Promo