ne propustite

NOVA HIT SERIJA "JAČA OD SUDBINE" SAMO ŠTO NIJE POČELA! Pratite novu intrigantnu dramu od sutra samo na Kurir televiziji

0

"Jača od sudbine" je nova hit serija koja će se ove jeseni emitovati na Kurir televiziji. Serija je već prikupila simpatije publike širom sveta, a od sutra u dva termina, od 15 i od 22 časa, priliku da se uvere zašto je ova serija stekla ogromnu popularnost imaće i gledaoci Kurir televizije.

foto: Promo
foto: Promo

Reč je o drami osamnaestogodišnje Nine, koja je u ranoj mladosti izgubila oba roditelja, pa je prinuđena da sama gradi svoj životni put. Ona sanja da jednog dana postane vlasnica hotela. Odrasla je u kući svog strica na selu, ima delikatan umetnički ukus i urođeni talenat da unapredi sve što dotakne.

Jača od sudbine
foto: Promo

Studira tehničku školu za hotelijerstvo i dobija posao u prestižnom hotelu "Rajsko mesto", u srcu Karpata. Upravo će ovaj hotel odigrati fatalnu ulogu u njenom životu, a ljubav s jednim od vlasnika hotela ovo rajsko mesto za nju pretvara u pakao.

Jača od sudbine
foto: Promo

Budite među prvima koji će otkriti tajnu svetske popularnosti ove serije i pogledajte prvu epizodu sutra u 15 časova samo na Kurir televiziji!

Jača od sudbine
foto: Promo

 

makonda-tracker