soc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

obožavaćete je

NE PROPUSTITE NOVU HIT SERIJU "JAČA OD SUDBINE" NA KURIR TELEVIZIJI! Neustrašiva borba mlade Nine ostavlja bez daha

Nova hit serija "Jača od sudbine" od srede, 20. septembra, emitovaće se na Kurir televiziji radnim danima u 15, a potom i u 22 časa.

foto: Promo
foto: Promo

Neverovatna životna priča mlade devojke Nine, koja se kroz život ne probija zahvaljujući čudima iz bajke, već bez ičije podrške vodi neustrašivu životnu borbu, zasigurno će osvojiti srca svih gledalaca.

 

Serija obiluje nepredvidivim događajima, čestim obrtima i zapletima, kao i snažnim emotivnim scenama.

Jača od sudbine
foto: Promo

O čemu se radi u seriji?

 

Reč je o drami osamnaestogodišnje Nine, koja je u ranoj mladosti izgubila oba roditelja, pa je prinuđena da sama gradi svoj životni put. Ona sanja da jednog dana postane vlasnica hotela. Odrasla je u kući svog strica na selu, ima delikatan umetnički ukus i urođeni talenat da unapredi sve što dotakne.

Jača od sudbine
foto: Promo

Studira tehničku školu za hotelijerstvo i dobija posao u prestižnom hotelu "Rajsko mesto", u srcu Karpata. Upravo će ovaj hotel odigrati fatalnu ulogu u njenom životu, a ljubav s jednim od vlasnika hotela ovo rajsko mesto za nju pretvara u pakao.

Jača od sudbine
foto: Promo

Zbog svega navedenog, a imajući u vidu popularnost u svetu, verujemo da će "Jača od sudbine" brzo postati nova omiljena serija gledalaca Kurir televizije.

Jača od sudbine
foto: Promo

Ne propustite novu hit seriju od 20. septembra radnim danima u 15, a potom i u 22 časa!