obavezno pogledajte

MOŽE LI LJUBAV DA POBEDI SVE? Od 20. septembra gledajte novu intrigantnu dramu "JAČA OD SUDBINE" samo na Kurir TV

0

"Jača od sudbine" je nova uzbudljiva serija koja će ove jeseni prikovati gledaoce Kurir televizije kraj TV ekrana.

Jača od sudbine
foto: Promo, Kurir TV

Reč je o melodrami koja u više od 100 epizoda prati život mlade devojke Nine, koja se kroz život ne probija zahvaljujući čudima iz bajke, već bez ičije podrške vodi neustrašivu borbu da od obične sluškinje postane vlasnica sopstvenog hotela. Istovremeno pokušava da odoli teškoj sudbini i ostane čovek i sačuva svoje najbolje osobine, koje će već od prvih epizoda kod publike izazvati simpatije.

 

Jača od sudbine
foto: Promo, Kurir TV

Serija obiluje nepredvidivim događajima, čestim obrtima i zapletima, kao i snažnim emotivnim scenama.

 

Jača od sudbine
foto: Promo, Kurir TV

Radnja serije "Jača od sudbine" ostaviće publiku bez daha.

 

Reč je o drami osamnaestogodišnje Nine, koja je u ranoj mladosti izgubila oba roditelja, pa je prinuđena da sama gradi svoj životni put. Ona sanja da jednog dana postane vlasnica hotela. Odrasla je u kući svog strica na selu, ima delikatan umetnički ukus i urođeni talenat da unapredi sve što dotakne. Studira tehničku školu za hotelijerstvo i dobija posao u prestižnom hotelu "Rajsko mesto", u srcu Karpata. Upravo će ovaj hotel odigrati fatalnu ulogu u njenom životu, a ljubav s jednim od vlasnika hotela ovo rajsko mesto za nju pretvara u pakao.

 

Jača od sudbine
foto: Promo, Kurir TV

Nova hit serija emituje se od 20. septembra radnim danima u 15 časova, a zbog velikog interesovanja Kurir televizija je obezbedila publici još jedan termin, u 22 časa!

makonda-tracker