Parovi: Ceca Kitić i Milan Magić bez glavne nagrade?

2
Pošto su u duelu sa Markom Miljkovićem i njegovom devojkom Deom izgubili, rukometašica Ceca Kitić i njen suprug Milan Magić ostali su bez mogućnosti da se bore za glavnu nagradu u rijalitiju Parovi, koja trenutno iznosi 120.000 evra
Svetlana Ceca Kitić i Milan Magić
Svetlana Ceca Kitić i Milan Magić

Jedini spas pruža im se u baražu 5. aprila kada će boriti sa Alkom Vuicom i Ivicom Storićem i Stevanom Radivojevićem i Saškom Matić.

Videlo se da nisu očekivali da će ih pobediti Marko i Dea, a rukometašica je rekla:

- Mislim da ni u čemu nismo preterali, možda u nekoj svađi sa Milanom, nekoliko puta. Ovde smo u duelu imali prava dva para, bilo je pitanje kakvu ljubav gledaoci žele da vide. Milan i ja smo strasniji, dok su Marko i Dea mirniji.

Nikola Paunović podržao je Marka Miljkovića:

- Njihova veza je najskladnija, retko se svađaju, vole se i Marko je jedan od najboljih ljudi koje sam upoznao u životu.

Magići su veče pre ispadanja imali još jednu svađu u kojoj su se dogovorili da posle izlaska idu na putovanje, na kojem ce pričati o nekim osobinama koje su isplivale u rijalitiju...

Ceca Kitić je insistirala da se više ne svađaju i da svoje dileme reše mimo kamera. Rekla je Milanu da im predstoji mnogo posla. Ono što je bilo neverovatno u njihovom razgovoru jeste da se Milan zakleo u dete da je rekao istinu za nešto, a Ceca mu nije verovala.

Veliko finale rijalitija Parovi biće održano u subotu 7. aprila.

makonda-tracker