prate je samo nevolje

Moćnik mrzeo snahu, a onda se desila NESREĆA: Zbog njegovog POKLONA sada je u ZAVOJIMA, a da li će PREŽIVETI?

0

Gledaoci serije "Prsten sudbine" su odmah zavoleli lik dobre sestre Anje, a njen život, koliko god dobra bila, nije joj davao samo nagrade već i udarce. Svi su uzbuđeno pratili odnos njenog svekra Grigorija i nje, koji nije bio baš bajan u početku.

foto: Promo, Kurir TV
foto: Promo, Kurir TV

Sve se promenilo onog trenutka kada Anja odvodi Denisovog oca u bolnicu i time mu spašava život. Nakon toga, ona osvaja srce velikog moćnika ali i simpatije ostalih članova porodice. Ali vratimo se na sam početak, kada su odnosi bili poprilično napeti, piše Espreso.

 

Ko je Grigorij?

 

Prvobitni vlasnik firme, koji je kontrolisao možda i previše sina Denisa u mladosti i određivao šta će raditi, prebacio je firmu na naslednika ali nije prekinuo sa kontrolom. Otac želi da prati Denisovo preuzimanje firme, bez obzira što sin to odbija, a o svom zdravlju ne brine iako je na režimu.

 

Nakon što je tražio sekretarici da ga sprovede kroz firmu, čuo je i da Anja koju nikada nije voleo radi u istoj, te mu se sloši. Anja mu se našla pri ruci, te ga je odvezla u bolnicu i spasila život, što menja tok njihovog odnosa.

 

Prsten sudbine
Prsten sudbinefoto: Promo, Kurir TV

 

Grigorij je smatrao da ga Anja mrzi baš zbog svega toga, pa se nije nadao da će ga spasiti, a nakon što završava na intenzivnoj nezi njegov pogled na svet se menja. Nije čudo da se čovek nakon što ga snađe neka nesreća menja, a tako je bilo i sa njim.

 

Kada je došao sebi, zahvaljuje se Anji što mu je spasila život, potpuno menja mišljenje o njoj i traži oproštaj za to što ju je on u prošlosti razdvojio od Denisa. Priznaje da ih je ciljano razdvojio jer je mislio da je Anji bio važan samo Denisov novac, što nije bio slučaj, Anja je iskreno volela Denisa. Kao i u svakodnevnom životu, nije retko da se bogati ljude plaše za svoj novac, pogotovo ako im u porodicu uđe neko ko ima mnogo manje novca od njih.

Ono što još saznajemo je i da je Grigorij u tom periodu izmislio kako Denis ima dugo devojku sa kojom je srećan, nudivši Anji čak i novac da odustane od Denisa. Sada se zbog svega toga gorko kaje!

 

Prsten sudbine
Prsten sudbinefoto: Promo, Kurir TV

 

Nakon što je shvatio da mu je ovo mogao biti poslednji dan života, menja stav i prema ženi i prema majci. Postaje drugi čovek, pun razumevanja i ljubavi, a silno želi i da upozna Anjinu porodicu. Poklanja Anji automobil za rođendan, a ne sluti koliku će nesreću doneti taj auto.

 

Na putu ka probi venčanja sestre Jana i Anja se svađaju i doživljavaju udes u kom prežive, ali padaju u komu. Anja je u tom trenutku u komi i u lošijem stanju od sestre. Zbog mnogobrojnih posekotina na licu koje su prilikom nesreće zadobile, ni lekari ni članovi porodice nisu u stanju da razaznaju koja je od njih dve Anja, a koja Jana.

 

Prsten sudbine
Prsten sudbinefoto: Promo, Kurir TV

 

Grigorij krivi sebe što je Anji kupio brza kola i jako brine te pruža podršku Anjinoj porodici. Nalazi tim najboljih lekara i Mihajla, plastičnog hirurga za devojke i radi sve što je u njegovoj moći da pomogne Anji u oporavku.

 

Da li će Grigorij uspeti da pomogne Anji? Da li Anja ima uopšte šanse da preživi? Kako će se sve ovo odraziti na njegovo zdravlje? Sve to saznajte u narednim epizodama serije "Prsten sudbine" u premijernom terminu u 15h ili reprizi u 22h na Kurir televiziji.

 

 

makonda-tracker