hit serija

TRAGIČNA SUDBINA! Anja u TEŠKOM STANJU, svi se pitaju DA LI ĆE PREŽIVETI ili će POBEDITI ZLO

0

Gledaoci serije "Prsten sudbine" su odmah zavoleli lik dobre sestre Anje, a njen život, koliko god dobra bila, nije joj davao samo nagrade već i udarce.

 

Prsten sudbine
Prsten sudbinefoto: Kurir TV

Posle saobraćajne nesreće, za razliku od sestre koja je sa njom bila u autu i koja se probudila, Anja je i dalje u komi.

 

Iako je odlučila da živim mirnim životom, život joj stalno remeti sestra Jana koja je poznata kao neko ko pravi probleme. Nakon što je u firmu u kojoj Anja radi došao novi vlasnik njen život se menja iz korena budući da je novi gazda njena velika ljubav Denis.

Prsten sudbine
Prsten sudbinefoto: Kurir TV

Denis je uporan u tome da je osvoji, dok njegov otac nije zadovoljan izborom snajke. Sve se menja onog trenutka kada Anja odvodi Denisovog oca u bolnicu i time mu spašava život. Nakon toga, ona osvaja srce velikog moćnika ali i simpatije ostalih članova porodice.

 

Denis i Anja se mire, odlučuju da započnu novi život i to zajednički, a porodica njegog izabranika poklanja Anji automobil, a ne slute koliku su joj nesreću "doneli". Svima je bilo jasno da je Jana ljubomorna na sestrin novi život, budući da je Denis veoma imućan, a Jana teži da zavede nekog moćnika koji ima mnogo novca. Zla sestra Jana silno želi Anjin život, a na krjau će to na neki način i dobiti.

 

Prsten sudbine
Prsten sudbinefoto: Kurir TV

Na putu ka probi venčanja Jana i Anja se svađaju i doživljavaju udes u kom prežive, ali padaju u komu. Anja je u tom trenutku u komi i u lošijem stanju od sestre. Zbog mnogobrojnih posekotina na licu koje su prilikom nesreće zadobile, ni lekari ni članovi porodice nisu u stanju da razaznaju koja je od njih dve Anja, a koja Jana. Presudio je Anjin verenički prsten s rubinom koji je u trenutku udesa Jana nosila na svom domalom prstu, kao i to što je Jana nosila Anjinu haljinu, zbog čega im pomešaju identitete, a budući da ima veliki broj povreda po licu i zavoje ne vidi se ko je.

 

Prsten sudbine
Prsten sudbinefoto: Kurir TV

Kao što smo već rekli, Anja je u teškom stanju. U jednom trenutku joj se pritisak naglo promeni dok su joj puštali glasovni snimak tetke Ljube. Ipak lekari smatraju da nije ništa i daju joj prognozu da se neće buditi.

 

 

Da li će na samom kraju dobro pobediti? Da li Anja ima uopšte šanse da preživi? Da li će ostvariti svoj san? Sve to saznajte u narednim epizodama serije "Prsten sudbine" u premijernom terminu u 15h ili reprizi u 22h na Kurir televiziji.

 

 

makonda-tracker