uzbudljiva epizoda

Posle stravične nesreće Jana je prisvojila SESTRIN IDENTITET! Neverovatan obrt u seriji "Prsten sudbine"

0

„Prsten sudbine” je nova TV serija na Kurir televiziji koja je uspela da osvoji srca brojnih gledalaca.

Nova epizoda serije Prsten sudbine na Kurir televiziji
Nova epizoda serije Prsten sudbine na Kurir televizijifoto: Promo

Često se i postavlja pitanje u čemu je tajna njenog uspeha, a verujemo da je zbog toga što obiluje intrigama, napetim situacijama i brojnim preokretima, ali se i prepliću ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla.

 

U novoj, devetoj epizodi ove drame Jana se konačno budi iz kome i donosi odluku da preuzme Anjin identitet i život, dok je ona i dalje u komi i težeg zdravstvenog stanja.

 

Andrej se vraća s poslovnog puta, odlazi kod Olge da zaprosi Janu i tada saznaje da su sestre doživele saobraćajnu nesreću, kao i to da je Jana u komi.

 

1 / 6 Foto: Promo

 

Odlazi u bolnicu i lekar mu govori da nije Jana bila trudna, već da je njena sestra Anja imala pobačaj. Andrej ulazi u „Anjinu” sobu i iznenađuje ga mladež na njenom stopalu jer zna da je isti takav imala Jana. U njemu se budi sumnja da su pomešali identitete sestara.

 

Nova epizoda serije Prsten sudbine na Kurir televiziji
Nova epizoda serije Prsten sudbine na Kurir televizijifoto: Promo

 

Druga nedelja prikazivanja hit serije "Prsten sudbine" na Kurir televiziji donosi sve ono zbog čega su gledaoci u više od 40 zemalja izabrali ovo ostvarenje za omiljeno.

 

 

Ne propustite danas u 15 časova novu uzbudljivu epizodu na Kurir televiziji! Zbog velikog interesovanja publike seriju možete pogledati i u još jednom terminu - od 22 časa.

makonda-tracker