malo se zna o njoj

U SERIJI IGRA TETKU LJUBU, A U STVARNOSTI JE PRAVA ENIGMA: Čuva privatni život i MUŽA kao zmija noge

0

“Prsten sudbine” je nova TV serija na Kurir televiziji koja je uspela da osvoji srca brojnih gledalaca. Često se i postavlja pitanje u čemu je tajna njenog uspeha, a verujemo da je zbog toga što obiluje intrigama, napetim situacijama i brojnim preokretima, ali se i prepliću ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla.

Prsten sudbine
Prsten sudbine foto: Kurir TV

Na lik tetka Ljube gledaoci su reagovali sa posebno emocijom, i to zbog činjenice da je porodicu stavila ispred sebe, te se u potpunosti posvetila njoj.

Ono što je uočljivo na prvu jeste da je Olga morala transformisati svoj izgled kako bi dočarala lik tetke Ljube.

 

Naime dok je u seriji gledamo kao brinetu, u privatnom životu više preferira plavu kosu, te je često možemo videti takvu.

 

Druga stvar koja njen lik u seriji odvaja od onog u stvarnosti jeste i taj da ispred kamere nema sreće u ljubavi, dok je u stvarno životu skroz druga priča.

Olesia Ostrovska (Ljuba) uživa u srećnoj bračnoj zajednici sa mužem Aleksejom Poliščukom, ali oboje vešto kriju svoj emotivni život od očiju javnosti.

 

Prsten sudbine
Prsten sudbine foto: Kurir TV

To joj polazi za rukom, s obzirom da se o njenom životu malo šta može naći na Internetu, a nedavno je deaktivirala i društvene mreže, što može sugerisati da se u potpunosti posvetila glumi..

 

Prsten sudbine
Prsten sudbine foto: Instagram lesya.ostrovskaya

Osim što je voljena supruga, Olesia uspeva da nađe vreme i za posao, pa je tako možemo videti u različitim žanrovima filmova. U stvarnosti je vrlo otvorena za nove ideje i lako se prilagođava izazovima, pa je tako glumila sve, od komedije drame pa čak i do detektivskih filmova.

 

Prsten sudbine
Prsten sudbine foto: Youtube Леся Островская

Inače, Olesya Ostrovskaya glumi na televiziji od 2011. godine. Nakon što je završila školu, upisala je Kijevski nacionalni institut za pozorište, film i televiziju po imenu Ivan Karpenko-Kary, gde je stekla glumačko obrazovanje. Nakon što je diplomirala na univerzitetu, pridružila se sastavu Kijevskog pozorišta "Glumac". Od tada, aktivno radi na svojoj karijeri.

 

Prsten sudbine
Prsten sudbine foto: Youtube Леся Островская

Nova hit serija emituje se radnim danima u 15 časova, a zbog velikog interesovanja Kurir televizija je obezbedila publici još jedan termin u 22 časa.

makonda-tracker