uživajte

DOBRE VESTI ZA SVE LJUBITELJE SERIJE "UBICE MOG OCA" I BINDŽOVANJA!

0

Od danas dostupne sve epizode šeste sezone popularne serije

foto: Promo
foto: Promo

Svi ljubitelji serije „Ubice mog oca“ od 13. marta imaće priliku da šestu sezonu ove serije bindžuju i prvi saznaju kako će se završiti uzbudljiva priča o svetu kocke, zelenaša i borbe između kriminala i policije.

 

Sve epizode serije moguće je gledati odjednom po ceni od 549 dinara i to na svim Telekom platformama: Iris, Supernova i ArenaCloud.

 

U vreme kada smo navikli da TV sadržaj prilagođavamo svojim potrebama i gledamo serije i filmove onda kada nama odgovara, teško je čekati vikend kako bismo uživali u novim epizodama omiljene serije.

Serija, Ubice mog oca
foto: Vladimir Avramović.

Zato je bindžovanje idealna opcija, jer osim što možete prvi pogledati preostale epizode, takođe možete i seriju gledati ispočetka, ili u tempu koji vam odgovara.

 

Prvih nekoliko epizoda nove sezone serije već je izazvalo veliku pažnju gledalaca, a svi oni koji žele što pre da saznaju ko će pobediti u borbi između dobra i zla, da li će se narko diler Curnaj „izvući“ i da li će Predrag Marjanović ostati ministar policije mogu od sada pogledati svih 12 epizoda odjednom!

Serija, Ubice mog oca
foto: Vladimir Avramović.

Uživajte u vašoj omiljenoj seriji bez prekida i likovima koje tumači već uigrana glumačka ekipa koju čine Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Nina Janković Dičić i drugi, a sada im se pridružuju i nova imena kao što su Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović...

 

Proleće je rezervisano za vaše omiljene serije i neograničeno uživanje u kvalitetnom programu!
 

 

makonda-tracker