Milan Kalinić i Antonija Blaće vode Povratak u civilizaciju

0
Iako će šou Izađi na crtu sada napraviti pauzu, Kalinića ćemo i dalje gledati na Prvoj kao domaćina specijalne Survivor emisije Povratak u civilizaciju, koju će voditi sa koleginicom iz Hrvatske Antonijom Blaće, takođe nedeljom od 20 časova.
Milan Kalinić
Milan Kalinić

Milan Kalinić uspeo je da prvu sezonu svog šoua završi u pobedničkom stilu i to više nego ubedljivo: do trijumfa i izjednačenja u ukupnom skoru, došao je posle 13 igara. Kao što je to bio slučaj u svim epizodama kada je pobeđivao, Kalinić je i protiv Miloša Đorđevića ostvario ubedljivu pobedu. Njegov protivnik bio je bolji u samo 3 igre, dok je Milan u 10 izazova pokazao valiku nadmoć i sigurnost.

I igre su išle na ruku domaćinu šoua Izađi na crtu: sve su mahom bile sportske, od tenisa do košarke, mačevanja, preskakanja vijače.

I odlučujuća igra golf pokazala je da je Kalinić u nedelju 11. marta bio maksimalno skoncetrisan i rešen da pobedi, pa je tako osigurao kofer sa 25.000 evra za sledeću sezonu šoua, kada će početna nagradna suma iznositi 50.000 evra.

 

makonda-tracker