MTV: Peta sezona Jersey Shore od 18. marta

0
Najotkačeniji cimeri su se vratili. Nakon uzbudljive ekskurzije u Firenci, gde su pokušali da nauče sve o kulturi po kojoj žive, pet ukućana spremno je da nastavi lude provode na vrelom pesku Seaside Heights-a u rodnom New Jersey-u.

Na domaćem terenu biće nezaustavljivi kada su provodi, pumpanje pesnicom, izležavanje u solarijumu, ali i žustre svađe u pitanju. Nastaviće gde će su stali u Italiji, mada mnogi obrti će se tek dogoditi. Ljubavi i prijateljstva će se naći na testu. Neko od ukućana će otići, a ostali će patiti. Neko će shvatiti da ga ostatak ekipe ne voli kao što se činilo. Drama, urnebesne odevne kombinacije, svađe, suze, žurke, zajedničke večere, podvale i tračarenja začiniće petu sezonu MTV-jevog rijalitija Jersey Shore.

Potpuno nove, uzbudljive epizode prikazivaće se na regionalnom MTV kanalu od 18. marta u 21:50. Podatak da je prethodna sezona privlačila oko 9 i po miliona gledalaca po epizodi i učinila ovu seriju najgledanijom na MTV kanalu ikada, samo je razlog više da ne propustite ovaj popularni šou.

 

TAGOVI: MTVTV123
makonda-tracker