Milena Dravić u emisiji 30 minuta

0
Premijera cetvrtog serijala emisije Dejan Jelača Show 30 minuta ART kanala je u petak devetog mart u 20.30 časova, a prva gošća u novoj sezoni je glumica Milena Dravić.

Milena će u emisiji govoriti o predstavi Harold i Mod BDP-a, u kojoj ona igra glavnu ulogu. Priča je o ljubavi i da je veoma značajna u kontekstu vremena u kome živimo. Glumica je priznala je da je ljubav njen naveci pokretač. Da posle toliko odigranih uloga i dalje ima tremu i uzbuđenje kada priprema novu rolu. Uvek ima dilemu da li je dorasla zadatku. Ispričala je kako je izgledao susret sa Lajzom Mineli u Njujorku, kada joj je poklonila souvenir - par srpskih opanaka. Kako je bilo raditi i sarađivati sa Bred Pitom, gde je Milena igrala njegovu majku Tamna strana sunca. Sa setom je govorila o glumcu Bati Stojkovicu sa kojim je dugo godina igrala u predstavi Lari Tompson-tragedija jedne mladosti Zvezdara Teatra.

- Ovo je četvrti serijal po redu moje autorske emisije 30 minuta. Novi ciklus, nova scenografija, novi gosti i stari novi ja. Ovog puta ljudi u Srbiji će biti u prilici da pogledaju  i poslušaju  emisiju na dvadesetak lokalnih televizija, i sedam radio stanica čime ćemo pokriti skoro čitavu Srbiju, stoga mi nije u planu da prelazim na neku drugu televiziju – otkrio je Dejan.

makonda-tracker