Ekipa serije Kad lišće pada produžila sinoć u provod

1
Nakon završetka poslednje epizode Kad lišće pada u studiju Prve TV gledaocima su se predstavili svi glumci koji su došli u Beograd, a koji su posle specijalne emisije otišli u provod

Iako je serija imala veoma tužan kraj, Fahrije Evdžen (Nedžla) izjavila je da ništa ne bi menjala u scenariju i pored suza koje su gledaoci prolili za glavnim junakom Ali Rizom koji na kraju umire. Za razliku od nje, Benu Jildirmlar bi volela da je je kraj bio srećniji.

- Niko nije hteo da se ovako završi, ali scenaristi su smatrali da je ovako najbolje.

A Guler Jokten je objasnila zašto svi vole njenu Dževrije.

- Nije to samo zato što je nervozna, već zato je mnogo pametna! – odgovorila je u svom stilu simpatična Dževrije.

Benu je istakla kako je snimanje Lišća proteklo u porodičnoj atmosferi i da im je svaki dan prolazio u smejanju i odličnom raspoloženju.

Lepa Nedžla je bila veoma iznenađena kada je videla sebe na naslovnici jednog našeg nedeljnika. Nije znala da su glumci i ovde izazavali toliku pažnju, a njihov život turski tabloidi prate s velikim zanimanjem.

- S obzirom da smo javne ličnosti moramo biti spremni  i na to. Lepo je biti poznat i voljen, ali nekad se to skupo plaća. Naravno, novinari moraju da rade svoj posao i mi moramo s poštovanjem da se ophodimo prema njima. Ali i oni prema nama. Ponekad preteruju, ali možemo lepo da sarađujemo – objasnila je Gokče Bahadir (Lejla).

Popularni Oguz je rekao da je veoma ponosan što je serija njegove zemlje ostvarila ovakav uspeh gde god se prikazivala.

- Serija se emituje u devet zemalja i uvek sam beskrajno ponosan kad čujem da je Lišće nejgledanije – izjavio je Tolga Korel, koji je sve obožavateljke sigurno razočarao informacijom da je srećno oženjen i da će uskoro postati otac.

Ivana Zarić ga je pitala da li bi stvarno mogao pogledati Ali Rizu u oči da je on Oguz, s obzirom da je njegov lik u seriji bio u vezi sa dve Rizine ćerke.

- Naravno, mogao bih! Pa gledao sam ga pet godina – rekao je Tolga.

Jedna od glumica koja je ulogom Ferhunde opčinila gledaoce, Deniz Čekre nije bila u prilici da doputuje u Beograd, a njene kolege su objasnile i zašto – Ferhunde upravo snima novu seriju.

- Ferhunde je privatno mnogo simpatična i vrlo dobra glumica. Videla sam se sa njom pre dolaska u Beograd. Ona vredno radi, ima dosta posla i sve vas je pozdravila. Žao joj je što nije mogla da dođe – rekla je Benu.

Budući da je šestočlana ekipa serije Kad lišće pada čula za odličan noćni provod u Beogradu, nakon završetka specijalne emisije na TV Prva Nedžla, Lejla, Fikret, Dževrije, Ševket i Oguz otišli su u provod.


makonda-tracker