Parovi: Bucka i Darko ispali iz trke za glavnu nagradu

0
Glasovi publike presudili su da Slađana Đorđević Bucka i njen verenik Darko ispadnu iz trke za glavnu nagradu koja je trenutno 270 hiljada evra, dok je većinom pristiglih sms, čak 84 odsto, rešeno da ostanu Alka Vuica i njen partner Ivica, što je izazvalo nego

Odjednom se osetila neverovatna netrpeljivost prema Alki i Ivici, verovatno, jer su očekivali da ostanu Darko i Bucka. Odlukom vlasnika vile Bucka i Darko ostaju do daljnjeg u vili, ali ne mogu da se takmiče za glavnu nagradu.

- Ne verujem u te glasove – rekla je Ceca Kitić, što je dodatno dolilo ulje na vatru, a rasplakalo Alku Vuicu, koja je insistirala da joj organizatori pokažu glasove, prema kojim je pobedila.

- Neću da ostanem dalje ovde Sve nas ovde drži ta trka za pobedom. Šta mi znači da budem ovde ako nisam više u igri– rekla je revoltirana Bucka.

Sukobi sa Alkom i Ivicom i ostalih gostiju vile postali su svakodnevni i neverovatni, a sve je dodatno zakomplikovala pevačica Dragica Radosavljević Cakana, koja je rekla:

- Nije interesantno što Darko voli Bucku, zato ste ispali. Da se vi svađate, to bi Srbiji bilo interesantno.

Ivica je žestoko reagovao na ovo:

- Zašto pljujete na svoj narod? Zašto niko ne kaže da smo možda Alka i ja interesantni, pa su zbog toga ljudi glasali za nas. A, ne kao, neće da glasaju za Bucku i Darka, jer se previše vole. Nemojte tako, vređate nas...

- Ivica je folirant  - rekao je Milan.

Protiv Ivice i Alke je žestoko bio Nikola Paunović, koji je čak imitirao pevačicu dok je bila pijana i bauljala po luksuznoj vili. Štiteći Alku u sukob sa Nikolom je ušao i Ivica.

- Nisam folirant, a koliko su drugi foliranti govori podatak da je Ceca 24 sata bila sa Alkom, a onda je nominovala, jer nije imala prilike da je dovoljno upozna. Ali, nema veze...

U jednom od priloga se čulo da je Milan rekao da takve sa kojima se bore, treba zgaziti, što su svi protumačili kao njegov stav prema Ivici.

Odlukom da Alka i Ivica budu ove nedelje vladajući par nedelje, vlasnica vile Vanja Kostić dodatno je zakuvala već napetu situaciju.

- Sad će svi oni koji su hteli nas da nominuju da se okrenu verovatno protiv Saške i Stevana  - rekao je Ivica.

Inače, sa Alkom i Ivicom druže se samo još Saška i Stevan, Strahinja Mladenović i Sonja Kocić, ostali vrlo dozirano.

makonda-tracker