Marina Kotevski prešla na TV Pink

4
Doskora zaštitno lice TV Avala, od danas je deo ružičaste televizije. Kotevska će biti voditeljka emisije Akademija debelih, a nakon osmomesečne pauze, pred kamere se vraća i lepa Novosađanka Ena Popov.

Nekadašnja urednica i voditeljka emisije Milica na kvadrat na TV Avala, Marina Kotevska prihvatila je ponudu da bude deo projekta koji na TV Pink počinje da se emituje krajem marta.

- Moram da priznam da sam sa setom napustila emisiju koju sam godinama radila, ali ovakve ponude se ne nude svaki dan, pa se samim tim i ne odbijaju. Radiću na velikom projektu koji će, sigurna sam, biti jedan od najgledanijih formata ovog proleća - objašnjava Kotevska.

Emisiju Tačno u podne, zajedno sa Marijom Lazić, od petka će voditi i Ena Popov. Lepa Novosađanka objašnjava da je zadovoljna saradnjom sa uredništvom TV Pink i da se rado odazvala novom pozivu.

- Ova forma je veoma zanimljiva, pre svega zbog svoje interakcije sa gledaocima, a već više od 10.000 njih intezivno učestvuje u razgovoru sa gostima emisije koje čine estradne ličnosti, glumci, sportisti, novinari… - dodala je voditeljka i istakla da će se truditi da unese neke novine u emisiju.

makonda-tracker