Parovi: Nikola Paunović doveo Sonju Kocić do sloma nerava

2
Učesnici rijalitija Parovi Hepi televizije sve manje tolerantni prema Nikoli Paunoviću

Iz dana u dan, Nikola Paunović dokazuje svima u rijalitiju Parovi, ali i svim gledaocima televizije Hepi da nema meru u ponašanju.
Poslednje u nizu njegovih bahatosti bilo je iživljavanje nad ostalim takmičarima, koji od njegove vike i galame nisu mogli da spavaju.
- Baš me briga! Može da plače ko i koliko hoće, ne zanima me. Ni ja nisam mogao da spavam dok su ostali galamili – rekao je Nikola.
Vikao je na Sonju Kocić, koja je počela da plače toliko galsno da su se svi okupili oko nje u strahu da će doživeti nervni slom.
- Zašto da viče na mene? Ja ni na koga ne vičem – plakala je Sonja Kocić.
- Mali je preterao. Nema mere. Sonja je na rubu nervnog sloma, to je uradio i Martini. Jedino mi je žao što sam vikao na Martinu, jer me ona nikad nije budila. Njoj ću da se izvinim – rekao je Ivica, partner Alke Vuice.
Paunović je, inače, postao veoma neomiljen posle bezobraznog ponašanja prema svojoj devojci Sonji, koju zapostavlja, ljubi druge devojke, stalno se svađa i bahato ponašanja. Sa Sonjom Kocić je bio veoma blizak, često su provodili vreme zajedno, ali, to njemu nije bilo dovoljno.
- Na kraju će biti sam – rekao je Ivica.

makonda-tracker