Novi projekti televizije Pink u februaru i martu

0
Pink u završetak sezone 2011/2012 ulazi kao najgledanija komercijalna televizija, ali ne i bez novih iznenađenja u finišu.

Posle premijerne emisije za tinejdžere za koje je magazin Top girl spremio program Stars and fans koji će se emitovati svake subote u 14 časova, sezonu ćemo začiniti sa nekoliko veoma značajnih projekata.

Akademija debelih

Prvi od svih je šou Akademija debelih koji startuje u martu i u kojem će buce dobiti priliku da u tromesečnom programu na zdrav način dođu do vitkije linije. O njima će se brinuti najbolji fitnes treneri i doktori, ali najviše će morati da učine sami, a to je da probuše kašiku. Međutim sve to, nakon raskalošnog života, po pitanju ishrane i kretanja, teško će pasti mnogima od njih, pa će često biti i na iskušenju da pojedu ponešto što ne bi smeli, a što ih mami iz frižidera. Ali, to im neće pomoći da postanu lakši u kilogramima, a teži u novcu, jer za onog ko uspe da smrša najviše, nagrada je milion dinara.

Prvi poslastičar Srbije

Za one koji, međutim, ne mare za kilograme, sledi sasvim suprotan šou - Prvi poslastičar Srbije! Ukoliko umete da vanserijski dobro pravite torte i kolače i mislite da ste toliko dobri da vam mogu pozavideti i najbolji poslastičari, onda je ovo šou za vas. A i za sve one koji su spremni da prate ovo takmičenje koje neće biti toliko slatko koliko njihovi produkti. Gledaoci će naučiti mnoge poslastičarske tajne, ali i uživati u takmičenju koje sa sobom nosi i mleko i suze, i šećer i znoj.

Tačno u podne

Pre svega toga, od ponedeljka, 13. februara, startuje dnevni šou program koji nazivom otkriva i vreme emitovanja Tačno u podne, a koji će na programu Pinka biti od ponedeljka do četvrtka. Namenjen je svim generacijama, a po svojoj interakciji je inovativan jer prvi put uključuje u jednom živom programu društvene mreže Twitter i Facebook, pa će u njemu najviš uživati ipak mlađa populacija.

Najveći muzički šou na Balkanu

Početkom marta startuje i najveći muzički šou na Balkanu koji će se snimati u studijima u Šimanovcima i imati najskuplju scenografiju u okviru koje će se naći najveća površina video vola ikada u jednom televizijskom programu. U njemu će učestvovati samo najveće muzičke zvezde ovih prostora, a obilovaće i modernim humorom. U pitanju je šou pop i rok muzike pa ćemo u njemu slušati neke najnovije klupske hitove, kao i kompozicije koje su obeležile sedamdesete, osamdesete i devedesete, ali u novim aranžmanima i sa drugim izvođačima.

Najtraženija serija na svetu, Ostrvo

Što se filmskog i serijskog programa tiče, u nastavku sezone ćemo smanjiti broj latino i turskih serija, a povećati obim američkih i domaćih ostvarenja. Osveženje će biti najskuplja Grčka serija ikad snimljena i ujedno trenutno najtraženija igrana serija na svetu, Ostrvo. Reč je o visoko kvalitetnom ostvarenju koje će privući široki auditorijum odličnom slikom i sjajnom pričom koja je autorku romana po kojem je serija nastala ovenčala najvećom književnom nagradom u Velikoj Britaniji.

Priča prati tri generacije porodice Petrakis koje su prolazile kroz različita životna iskušenja nekoliko desetina godina.

Serija Ostrvo je priča o ljubavi i bolu, razdvojenosti i strahu. Reč je o drami koja se temelji na istinitim događajima na ostrvu Spinalonga, na Kritu.

Ostrvo Spinalonga u vreme Drugog svetskog rata smatran je ostrvom gubavaca. Serija nas vodi kroz istinite događaje i činjenice, a likovi svojom odličnom glumom savršeno beleže istoriju tog kraja.

Priča počinje u Londonu gde glavni lik, Aleksis Filding, odlučna mlada žena želi da otkrije više o prošlosti svoje majke Sofije, iz perioda kada je živela na Spinalongi, a koja je obavijena velom tajni.

Na pragu odluke koja će joj promeniti život, Aleksis Filding žudi da sazna nešto o prošlosti svoje majke Sofije. Ali, ona nikada nije pričala o prošlosti. Jedino što je ikada rekla jeste da je odrasla u malom selu na Kritu, a onda se preselila u London. Medjutim, kada Aleksis odluči da ode na Krit, Sofija daje svojoj kćerki pismo da ga odnese jednoj njenoj staroj prijateljici, i obećava da će od nje saznati više.

Došavši u Plaku, Aleksis otkriva nešto zapanjujuće - da se nadomak nje nalazi majušno napušteno ostrvo Spinalonga, nekadašnja Grčka kolonija leproznih. Potom pronalazi Fotini, i napokon čuje priču koju je Sofija čitavog života tajila: priča o njenoj prababi Eleni i njenim kćerkama, o porodici razdvojenoj tragedijom, ratom i strašću. Usput otkriva koliko je prisno povezana s' tim ostrvom, i kako sve njih čuvanje tajne drži u snažnom stisku...

Autori: Viktorija Hislop, Mirela Papaekonomu

Režija: Teodoris Papadulakis

Uloge: Evgenia Dimitropulou, Stelios Mainas, Katerin Lehou, Aimilios Ceilakis, Olga Damani, Dina Mihailidou, Tasos Nousias, Maria Protopapa, Aleksandra Sakelaropoulou, Orfeas Avgoustidis, Nektarios Loukianos, Katerina Misihroni, Aleksandros Logotetis, Grigoris Orfanoudakis, Manolis Hourdakis 

Žanr: drama

Godina proizvodnje : 2010.

Britanska spisateljica Viktorija Hislop je za  ovaj roman dobila prestižnu književnu nagradu British Book Awards. Njena istorijska novela Ostrvo izdata je 2005. godine i prevedena na čak 23 svetska jezika i u vrlo kratkom roku prodata u preko dva miliona primeraka.

Najgledanija komercijalna TV 120 dana za redom

Sigurni smo da će nastavak sezone još više učvrstiti lidersku poziciju TV Pink među komercijalnim emiterima. Podsećamo da su piplmetri jedine priznate agencije za istraživanje gledanosti AGB Nielsen registrovali da je do sada svih 36 dana 2012. godine naš program bio najgledaniji među gledaocima starijim od 4 godine, te da je 120 dana za redom program TV Pink privlačio najviše pažnje publike tokom celog dana.

 

makonda-tracker