lepe vesti

Druga sezona nagrađivane domaće serije „Tajne vinove loze“ od 28. marta na kanalu Superstar

0

U novoj sezoni „Tajne vinove loze“, Vuk se bori sa repovima koje vuče iz prethodnog života , dok Ruža i dalje čini sve što može kako bi očuvala porodicu

foto: Promo
foto: Promo

Najgledanija domaća serija „Tajne vinove loze“, koja prati priče o zamršenim porodičnim odnosima i umetnosti pravljenja vina, vraća se na male ekrane sa dobro poznatim likovima i novim zapletom.

 

Gledaoci će premijerno moći da uživaju u prvoj epizodi druge sezone u ponedeljak 28. marta od 21h, a preostalih 37 epizoda emitovaće se svakog radnog dana u istom terminu na Superstar kanalu. Popularna serija, rađena u koprodukciji Telekoma Srbija i MetRo Productions-a, bila je najgledanija domaća serija prethodne godine, a s razlogom joj je pripala i nagrada Festivala drama i serija (FEDIS).

 

„Izuzetno smo ponosni na to što serije iz naše produkcije doživljavaju veliku popularnost kod domaće publike. Serija „Tajne vinove loze“ premašila je sva očekivanja po pitanju gledanosti u Srbiji, a nagrada FEDIS-a samo je potvrdila njen vrhunski kvalitet. Pored toga, Telekom Srbija izašao je i na svetsko tržite sa svojim serijama, a neke od njih već uveliko se emituju i ostvaruju uspeh širom sveta. Iako je pre nekoliko godina to izgledalo kao nedostižan cilj, naša produkcija sada uspešno parira svetskim produkcijama poput HBO-a“, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

 

1 / 7 Foto: Promo

 

U novoj sezoni „Tajne vinove loze“, Vuk se bori sa repovima koje vuče iz prethodnog života , dok Ruža i dalje čini sve što može kako bi očuvala porodicu. Za to vreme Vera primećuje da Vuka ne drži mesto i da još uvek nije raskrstio sa prošlošću. Zoran želi da napravi novo vino, ali gubi osećaj za zanat koji najviše voli. Cela druga sezona prožeta je elementima misterije i trilera, sa neočekivanim obrtima, novim junacima, veličanstvenim predelima vinograda, napetim potragama za izgubljenima i borbom za očuvanje najvrednijih odnosa.

 

„Ceo kreativan tim je pred sobom imao veliku odgovornost da u drugoj sezoni „Tajni vinove loze“ dosegne i premaši priču i izvodjenje prve sezone. Najgledanija serija 2021/22 godine je teško breme. Svi smo se svojski trudili i mislim da smo sa novim zapletima i starom energijom uspeli da napravimo ponovo, ovoga puta 38 epizoda koje će, nadam se zadovoljiti i zabaviti gledalište,“ izjavio je Dejan Karaklajić, izvršni producent i reditelj serije.

 

Kroz ovu romantičnu i napetu vinsku sagu snimljenu pod rediteljskom palicom, Ane Marie Rossi, Gorčina Stojanovića, Dejana Karaklajića i Marka Glušića vodiće nas vrsna glumačka ekipa u čijem sastavu su imena poput Nikole Kojo, Slobode Mićalović, Vojina Ćetkovića, Anite Mančić , Dare Džokić, Nebojše Milovanovića, Milice Zarić, Sene Djorović, Luke Grbića, Gorana Sultanovića, Miodraga Mikija Krstovića, Vanje Nenadić i Marka Vasiljevića.

 

 

 

makonda-tracker