Parovi - Jelena Jevremović: Ceca Kitić je žena kauboj

1
Najstarijim učesnicima rijalitija Parovi tokom vikenda u posetu su došla deca i unuci, a sve se ubrzo pretvorilo u ogovaranje na Happy televiziji

Jelena Jevremović obradovala je svog oca Mikija time što je došla sa svojim mališanom, a vila se orila od glasića unuka Svetlane Kitić, koji je vikao: Bako, bako i Mi (dozivajući Milana)... Ljiljana Gajić je bila presrećna što joj je doašo sin i unuka.

Ubrzo se sve svelo na ogovaranje, s jedne strane Magića, a s druge Jevremovića.

- Tata, drži se dalje od njih. Ti si moralni pobednik. Lepo je što si rekao ono što misliš, jer si takav čovek. Ovde su ljudi i igrači. Ti nisi igrač. O Ceci Kitić i njenom mužu niko nema lepo mišljenje. Ja sam im se javila, jer si me učio da poštujem starije, ali ona je obična žena kauboj. Ne želim da imam nikakva posla sa njima. Svi ih se klone. Moj ti je savet da se držiš što dalje od njih, izbegavaj ih u širokom luku i da se ne mešaš u nešto što nema veze sa tobom. Ceca i Milan koriste svaki trenutak da te ogovaraju po kući kod svih. Juče su, čim je ušao Sergej, pre pozdrava ikakvog, počela da priča kako je ona uvređena, povređena, a niko je ništa ne pita - savetovala je oca Jelena.

- Primetio sam da ih se klinci boje, ne smeju ništa da im kažu. A, ja sam se baš lepo uklopio sa mladima – rekao je Miki Jevremović.

- Tata, ti si odličan, pusti njih, nemam reči za njih. Užasni su.

U tom tenutku im je prišla Ceca Kitić sa unukom, na šta je Jelena ustala i sva nasmejana se javila, a zatim nastavila da ogovara rukometašicu sa ocem.

Na jedva pet metara, u salonu, Ceca je od sina tražila odobrenje za njenu reakciju prema Mikiju, mada je maldić bio potpuno ravnodušan.

- Ti ništa nisi rekla – ponavljao je, kao da je hteo da joj stavi do znanja da je nešto rekao Milan i time uvredio mladića koji je ozbiljno bolestan.

- Morala sam da regaujem, jer nisam kriva, a uvredio me je – opet je ponavljala Ceca Kitić.

Ljilja ništa nije komentarisala, osim da joj ne prija kad je pitaju da li se nje mladi boje, jer misli da se boje Cece Kitić i njenog supruga.

Po svemu sudeći bahata Ceca Kitić zavodi strahovladu u rijalitiju Parovi.

makonda-tracker