Cvat Lipe na Balkanu: Rikini poslednji dani

2
Dvanaesta epizoda popularne domaće serije Cvat lipe na Balkanu biće emitovana u nedelju, 14. januara od 20:05 sati na Prvom programu RTS-a

Lanin sudar sa stvarnošću na dočeku nove 1964. godine, ostaviće težak utisak i na njene drugarice Rinu i Indu. Ispostavilo se da je strani diplomata Husein oženjen, pa razočarana Lana odlazi da živi u London i da tamo pokuša da nađe bogatog mladoženju.

Tetka Riki se vraća iz Njujorka i vodi Indu na letovanje u Dubrovnik, susrešće se tu sa Dušanom ali će to biti sasvim formalno. Nina i Riki bezuspešno pokušavaju da Indi nađu momka.

Prvi put u životu dve sestre Nina i Riki će se rastati bez svađe a posle obilaska Sarajeva Riki će se vratiti u Njujork gde će proživeti svoje poslednje dane.

U glavnim ulogama: Vesna Stanojević, Nataša Ninković, Vojin Ćetković,  Slobodan Ćustić, Raša Bukvić, Paulina Manov, Nevena Ristić, Tijana Čurović, Jakov Jevtović, Marijana Pejatović, Nataša Marković, Predrag Smiljković, Nina Janković, Dušanka Stojanović Glid, Vanja Milačić, Aleksandar Srećković, Marija Pikić, Branka Pujić, Dara Dzokić i drugi.

makonda-tracker