jedva čekamo!

„Ljubavni zalogaji“ stižu na male ekrane! Nova humoristička serija u produkciji Telekoma Srbija počinje sa emitovanjem

0

TV sitkom „Ljubavni zalogaji“, u produkciji Telekoma Srbija i Focus Brothers Production počinje sa emitovanjem u ponedeljak 2. avgusta, i biće na programu svakog radnog dana od 18 časova na kanalu Superstar 2.

foto: Promo
foto: Promo

Nova serija kroz 70 epizoda gledaoce uvodi u svet dva dugogodišnja prijatelja, Šukija i Džonija, koji odlučuju da otvore kafanu vođeni lajtmotivom „gost nikad nije u pravu“. Originalnu priču koja će zabaviti sve generacije, kreirali su poznati reditelji Milorad Milinković („Mrtav ladan“, „Crni Gruja“, „Nadrealna televizija“), Aleksandar Janković i Marko Glušič.

 

Kulinarske recepte uz obilje humora predstaviće glumačka postava koju čine Đorđe Stojković, Ivan Đorđević Džudi, Nataša Aksentijević i Bane Vidaković. Pored glavnih, u seriji se pojavljuje veliki broj sporednih likova poput Šukijeve tetke Cece i kuvara Radomira Raše Vlačića.

 

Ljubavni zalogaji
foto: Promo

„Krivci“ za scenario koji obećava pregršt smeha i nezaboravan provod su scenaristi Dragoljub Stojković, Marija Gojković, Sandra Vujović, Balša Labović, Ružica Vasić, Vladislav Vojnović, Dragan Nikolić i Ivan Jegorović, dok naslovnu numeru i muziku potpisuju Alen Ademović i Saša Mare Milošević.

 

Ljubavni zalogaji
foto: Promo

 

Kanal Superstar 2 mogu pratiti korisnici iris TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel CG i BiH i širom sveta preko MTEL Global.

 

 

 

 

 

makonda-tracker