Šopingoličarke: Maja Nikolić šokirala članove žirija

6
U petak 16. decembra na TV Pink u emisiji Šopingoličarke, pored Igora Todorovića i Snežane Dakić Mikić treći član žirija je Boki 13, a pevačica Maja Nikolić uspela je da iznenadi sve članove žirija

Mada će u startu mnogi očekivati da je najšokantniji deo emisije njegovo komentarisanje takmičarki, Bokija je uspela da prevaziđe Maja Nikolić koja je gošća u celebrity šopingu.

Maja je poželela da dokaže gledaocima kako se najboolje oblači u dečijim buticima i kako može da uđe u haljinicu broj 12. Bila je toliko oduševljena haljinicom, koja joj je bila pretesna, da je morala da je non stop pridržava kako joj sa bokova ne bi skliznula do grudi, dok Majina zadnjica nije uopšte uspela da uđe u haljinu.

Žiri je po prvi put bio ozbiljno šokiran, a Bokiju 13 se gotovo slošilo.

Po prvi put u emisiji žiri nije imao ni jednu jednu lepu reč za kombinaciju koju je Maja odabrala (nije kupila dečiju haljinu već neku koju je navodno Kejt Vinslet nosila na crvenom tepihu), a Boki 13 je na Majin račun izneo niz ozbiljnih uvreda. Posebno mu se nije dopala Majina nova frizura za koju je rekao da izgleda kao mrtva mačka.

Inače, Bokijevo mišljenje kada je oblačenje devojaka koje su učestvovale u emisiji, gotovo ni u čemu se nije poklapalo sa mišljenjem Igora i Snežane, pa je bilo teško dogovriti se šta ide u kantu, a šta ostaje u ormaru. A Igor Todorović će čak u jednom momentu rukama zaštititi glavu bojeći se da ga Boki ne udari.

Voditelj emisije je Marina Erdeljan.

makonda-tracker