nova epizoda majki i snajki

RAŠO, ŠTA RADIŠ TU?! Seka Aleksić opomenula voditelja zbog kršenja PRAVILA

0

U novoj epizodi popularnog kulinarskog takmičenja Majke i snajke varjače po drugi put udružuju članice porodice Radenović

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Domaćini popularnog kulinarskog takmičenja Majke i snajke, Seka Aleksić i Raša Vlačić po drugi put su ugostili članove porodice Radenović.


Majka Sunčica i snajka Đurđina ovog puta dobile su zadatak da pripreme gibanicu i šnenokle, a kako su istakle, jela su poprilično laka za pripremu, zbog čega smatraju da neće biti problema i da će u predviđenom roku odgovoriti na zadatak.

 

1 / 7 Foto: kurir tv

Ipak, uprkos pravilima, Raša je i ovog puta rešio da priskoči u pomoć takmičarki, pa joj je pomogao oko pojedinih detalja tokom pripreme. To se nimalo nije dopalo Seki Aleksić, pa je nakon nekoliko opomena podviknula:

 

- Rašo! Šta radiš tu?! - upitala ga je Seka, a potom dodala:


- Snajke, zašto se ne bunite?!

Takmičarke su potom privele pripremu jela kraju, a onda su usledile ocene članica žirija.

 

Nakon što su dobile ukupno 15 bodova od žirija, na red je došao i Sunčicin sin i Đurđinin suprug Miloš, koji je, nakon što je probao oba jela, priznao da mu se više dopalo ono koje je pripremila njegova majka Sunčica.

 

Budući da je Miloš uspeo da pogodi koja dama je pripremila koje jelo, porodica Radenović dobila je dodatna 3 boda, ali i dnevnu nagradu od 10 hiljada dinara.

 

Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja nagradu od 100 hiljada dinara.


Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker