Darija Lukić ispala iz Prvog glasa Srbije

0
U sinoć održanoj četvrtoj po redu finalnoj večeri Prvog glasa Srbije, odlukom žirija takmičenje je napustila Darija Lukić koja je u duelu izgubila od Nevene Đorđević.
foto: TV Prva
foto: TV Prva

Prethodno su glasovima publike dalje prošli Igor Terzija, Filip Mitrović, Davor Jovanović i Aleksandra Dabić.

Takmičenje je otvorila zajednička numera Sex Bomb, koja je bila prava uvertira za temu Seksi veče. Šestoro finalista imali su zadatak da izborom pesme, izgledom, kompletnim nastupom, što bolje iskažu svoj seksepil.

Nakon svakog nastupa čuli smo šta misli žiri Prvog glasa Srbije: Lena Bogdanović, Saša Milošević Mare i Vlado Georgiev.

Ipak, glavnu reč za većinu kandidata je imala publika. Igor, Filip, Davor i Aleksandra su mogli odmah da odahnu, jer im je publika obezbedila automatski prolazak u novu rundu takmičenja, dok su Nevena i Darija otpevale još jednu pesmu u muzičkom dvoboju.

Darija je izabrala pesmu Tek je 12 sati grupe E.T, a Nevena More pelina Marije Šerifović. U ime žirija je ovog puta govorila Lena koja je pohvalila obe devojke i istakla da su njih dve na muzičkom početku. Nevena je dobila pohvalu za odabir teške pesme za duel i savet da poradi na svom samopouzdanju. S druge strane, Darija ih je zbunila izborom jednostavne pesme. Lena je rekla da je Darija bila njihov favorit na početku takmičenja, ali da se nešto promenilo od kada je počela da peva na srpskom jeziku. A problem je izgovor pojedinih glasova srpskog jezika, koje ona vežbom može korigovati. Svakako s obzirom da ima fanstastičan glas, predvidela joj je sjajnu muzičku karijeru.

Filip Mitrović – Billie Jean (Majkl Džekson):

Aleksandra Dabić – Dodirni mi kolena (Zana)

Igor Terzija – Anđele (Vlado Georgiev)

Darija Lukić – Uđi slobodno (Lepa Brena):

Nevena Đorđević – Like a virgin (Madona):

Davor Jovanović – Koketa (Srđan Jul):

makonda-tracker