Ispovest obolelog od AIDS-a u emisiji Jelene Helc

0
U četvrtak 1. decembra od 20 časova u emisiji Granica na Happy televiziji, pogledajte ekskluzivnu ispovest obolelog od AIDS-a, koji je u tajnosti čuvao svoju nesereću, bežao od prijatelja i okoline, a sada hrabro stao pred kamere

Zašto smo obolele od ove bolesti izdvojili iz zajednice? Da li postoji nada za obolele? O ovome, ali i pitanjima čiji se odgvoori kriju, čućete od onih koji se ovom bolešću bave svakog dana, a ne samo prvog decembra.

- Šta je HIV, ko ga je stvorio, zašto i za koga saznaćete u Granici – poručuju na televiziji Happy.

Kako se u novom milenijumu pristupa ovoj bolesti i da li je Aids jos uvek fatalna bolest objasnjavaju Gorica Zbutega, redovni profesor na Medicinskom fakultetu, dr Todor Jovanovic, plejboj Peđa d Boj i mnogi drugi, koji učestvuju u debati a samoj granici realnog, svakodnevnog i uobicajnog.

Posle surovo iskrene ispovesti glumca, koji je oboleo od AIDS-a, njegove priče kako ga je okolina osuđivala, prijatelji napustili, pevač legendarnog hita Jugoslovenka i učesnik rijalitija Parovi, Peđa D Boj je dobacio:

- Da si jeo beli luk, ne bi ti niko prišao i ne bi bio zaražen. I ne bi imao probleme nikakve.

Voditeljka emisije Jelena Helc, uspela je da prevaziđe neprijatnu situaciju, time što je priču brzo i vešto usmerila na drugog gosta.

Gledaoci će čuti šta crkva kaže o jedinstvu onog koji je bolestan i onog koji je sa druge strane. Doktor koji je lečio obolele širom zemljine kugle, priča o razlozima zbog kojih su njegove metode osporavali, ali i pacijentima koji se posle njegovih terapija smatraju izlečenima. Medju njima je i Medžik Džonson koji treću deceniju živi sa ovom bolešću.

 

makonda-tracker